Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 22, 2014

Todays look -Black Grape

Alltså HUR snygg är inte denna skugga? Min favorit för tillfället, helt klart 🙂
Jag applicerar MAC:s pressed pigment med MAC Fix+ för att få den glansiga ytan. Ingen primer, sitter som berg ändå och creasar inte.

Jag har använt/I’ve used
MAC Pressed pigment Black Grape
MAC Fix+
MUS Volume mascara (not yet available)
NARS larger than life long-wear eyeliner Rue Bonaparte

Läppar/lips
MAC Lipstick Fleshpot

Kinder/cheeks
MUS Blush Glam Rose
MUS Wonder powder Sinai
Anastasia Contour kit


19 kommentarer19 kommentarer om “Todays look -Black Grape”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur fungerar MUS Wonder powder Sinai? 🙂

  Reply
 • Finns en exakt ikadan färg på skugga som heter proomqueen/dramaqueen?
  För er som ej har mac i eran stad 🙂 med sjukt bra pigment !

  Reply
 • Glömde skriva på Mist 😉

  Reply
 • Och mina favvo inlägg är dem där det inte krävs 1000 produkter för att uppnå en snygg look. Hejjahejja!!! #simpleisthebest

  Reply
 • Mycket snyggt Lite för mycket glitter för mina fyrtioåriga ögonlock dock, haha..

  Reply
 • Kan inte du göre ett inlägg där du visar exakt hur du sätter fast löst glitter. Blandar du med mixing liquid först och sedan applicerar eller tar du på ML först och sedan glitter osv.. Skulle vara super bra 😀 TACK!

  Reply
 • hej! gogglade på mac fix+ och tyckte inte produktbeskrivningen stämde med hur jag trodde du använde den tillsammans med skuggan? kan du inte berätta hur du gör för att applicera denna skugga med hjälp av fix+? tack!!

  Reply
 • Jag böter penseln i fix+ och sedan applicerar jag som vanligt 🙂

  Reply
 • Hejsan! Jag har ett litet problem, eller det är snarare ett genetiskt drag – mina ögonlock hänger ner på själva ögat. Lite som samiska ögon. Jag älskar att sminka mig med ögonskuggor men kan inte uppnå samma resultat som dom med s.k "vanliga" ögonlock.. Har du några som helst tips på hur man sminkar ögonen bäst när man har såna hängande ögonlock?

  Reply
 • Fy satan vilken bra blogg! Åh så mycket inspo och ideer 🙂 Enda negativa är att jag nu kommer lägga alla sparpengar på smink.. Men hur som, väldigt väldigt bra blogg 🙂

  Reply
 • Åååååh vad fint!

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Hej Linda! Jag vill börja med att säga att jag uppskattar din blogg så himla mycket, utan dig hade jag aldrig hittat mitt sminkintresse. Du ger mig så mycket inspiration varje dag och dina tips ger verkligen jättemycket!

  Sen har jag en liten fråga också… Jag älskar verkligen denna skugga och vill gärna ha de så glansigt som du gjort det. Men vad är mac fix+ för något? Funkar mixing liquid till detta eller är det en helt annan grej? 🙂 eller har du något tips på en "budget variant" som funkar lika bra för att få den glammiga looken?

  Kram!

  Reply
 • En kan prova ca 1/3 glycerin + 2/3 vatten! Det håller inte så länge så man får blanda några droppar just när man ska måla. Googla eller youtuba diy mixing liquid!

  Reply
 • linda det skulle verkligen betyda världen för mig om du kunde skriva vilken foundation du använder på bilderna…. kollar alltid på dina inlägg och undrar vad det är som ger en så fin finish! ha det underbart puss!

  Reply
 • Jag använder MAC studio sculpt foundation med litegrann sheercover studio on top. bara för lyster, sedan MUS Wonder powder Sinai för ännu mer lyster!

  Reply
 • Såååå snygg bas, jag dör

  Reply
 • SÅÅÅ SNYGG! Alltså satt jätte länge och försökte bestämma om jag skulle ha den eller en annan pigment skugga från MAC som jag älskade…. så valde jag den andra 🙁 haha. Får nog köpa denna ändå! 200 spänn, inte gratis men en bra investering. Räcker säkert skit länge också.

  Reply
 • Vansinnigt snyggt! Har sett att du ganska ofta använder det läppstiftet och det är exakt ett sådant jag har letat efter, men jag kan inte hitta någonstans som det går att köpa. Var köper du ditt ifrån? 🙂

  Reply