Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 23, 2014

Swatches – Smokey shadow palette

Ett riktigt budgetkap: Smokey eyeshadow palette från NYX! 120spänn.
förpackningen känns lite plastig, men hey, skuggorna är svinbra. Kolla bara den marinblå, mums..
Här swatchade med MAC Fix+ (fattar inte hur jag kunnat leva utan fix+, alla ögonskuggor blir fantastiska)

/Budget palette from NYX: Smokey eyeshadow palette. Lovely color, great pigmentation.
Here applied with MAC fix+


11 kommentarer11 kommentarer om “Swatches – Smokey shadow palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Skulle du kunna visa hur du använder fix +? Kram wilma

  Reply
 • Jag hur undrat samma sak! Vad är det, hur används det och vad kostar det? 🙂

  Reply
 • Jag skulle också uppskatta om du kunde skriva lite om denna spray. Hur används den för att framhäva färgerna? Dom flesta på nätet verkar använda den som en fuktspray…

  Reply
 • spreyar antagligen fix+ på penseln innan hon lägger på skuggan (vetinte säkert men jag använder den så). den kostar 185 kr på kicks.

  Reply
 • Hej! Jag skulle också vilja veta det. Jag sprayar den i ansiktet innan jag lägger basen (får en sjukt fin glow), eller efter basen för att ta bort det matta om jag har använt löspuder. Det är en fuktspray. Jag har provat använda den med ögonskugga men jag tycker att det är svårt att få rätt mängd. Kanske hon sprayar den på handen och doppar penseln försiktigt?

  Reply
 • Hej!
  Tack för en svinbraaaaaaaa blogg!!!!
  Undrar mest vad MAC fix+ är för något? Är det en primer eller hur använder man den?
  Tack på förhand

  Reply
 • Hej Linda, skulle inte du kunna komma med ett tips på ett lätt bas smink för en som inte kommer ha så mycket tid till att sminka sig ett tag framöver. Är höggravid med tvillingar och orkar knappt sminka mig för tillfället och vet att jag inte kommer ha så mycket tid och ro för att sminka mig när barnen kommit ut men man skulle ju i alla fall vilja ha nån bas i ansiktet så man ser lite piggare och fräschare. Så skulle vara mycket tacksam för nått tips på en bra bas som går lätt och snabbt att få in i ansiktet.

  Reply
 • Hej Linda jag undrar vad du rekommenderar från märket nyx ? Något speciellt som du tycker är bra mm undrar eftersom jag läser att du ofta har smink där i från. Och undrar samma sak fast från sminket Mac ? Tack i förhand

  Reply
 • Å den där paletten var supervacker! Vart kan man köpa NYX märket?

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar hur du går tillväga när du applicerar ögonskugga med Mac fix+? Tack för en sjukt inspirerande blogg!

  Reply
 • Ni som undrar om mac fix +, kolla här! http://lmgtfy.com/?q=mac+fix+%2B

  Reply