Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | January 23, 2014

Todays look – Deep red

Jag har använt/i’ve used
MAC Fix+
MAC Pressed pigment Black Grape
MUS MS Satin
Emite eyeshadow Dams
MUS Volume mascara (not yet available)
NARS Larger than life long-wear eyeliner Rue Bonaparte

Läppar/lips
MUS Slim lipstick 401

Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
MUS Blush Glam Rose
MUS Wonder powder Sinai


13 kommentarer13 kommentarer om “Todays look – Deep red”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är verkligen helt otroligt duktig. Varenda gång jag går in här möts jag av massor av inspiration, dock leder detta till att jag måste köpa massa saker 😛 Igår blev det fix+, black grape ögonskuggan och studio sculpt foundation.. och nu.. så måste jag ju bara köpa detta läppstift imorn så jag kan köra hela denna look 🙂
  Tack vare dig så är jag nu även bokad att göra två bröllops-makeuper till vår och sommar, sååå kul för en hobby-"sminkare" som mig, har lärt mig så grymt mycket av dig, du är bäst !!
  Kramar!

  Reply
 • Skitsnyggt läppstift ! 🙂

  Reply
 • Hej. Jag undrar bara om du kan lägga upp bilder på hur du målar läppar och med vad. Jag har väldigt stora röda läppar som jag stör mej på nåt så otroligt. Jag vill jätte gärna använda läppstift osv så jag kan börja tycka dom ser fina ut. Men alltid när jag målar dom antingen med läppstift, glans och penna så blir det en så ful runt i kring, det blir nästan en suddig skugga runt munnen. Men tycker inte att en sån skugga finns på tex dej. Jag älskar de nude läppstiftet du använder och har ett sådant själv, men jag får det aldrig snyggt. Så det vore jätte snällt om du vill visa lite snabbt 🙂

  Reply
 • Måste köpa en ny primer, då min nuvarande inte är speciellt bra. Ögonskuggan fäster visserligen, men så fort jag ska igång och sudda och sota så suddar jag liksom bort det mesta. Tycker att jag "mättar" ögonskuggan bra, men den försvinner oavsett. Har provat olika skuggor från olika märken, så jag räknar med att det är primern som kunde vara strået vassare? Vilken är din absoluta favorit-primer som du kan rekommendera?
  Tacksam för svar 🙂
  Grym blogg!

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply
 • Hej Linda!
  Vill börja med att säga tack för en fantastisk blogg!!
  Jag undrar lite hur du gör när du applicerar ögonskuggor tillsammans med Fix+, sprayar du direkt på penseln eller hur gör du? Testade lite själv idag och ögonskuggorna fick ju ett helt annat liv än med vanlig primer. 🙂 Har ändå förälskat mig i Make Up forevers ögonskuggeprimer, men det är ju alltid kul att testa något nytt 🙂

  Kram,
  Sofie

  Reply
 • Så fin skugga!!

  Reply
 • Va kul att du visar ringen mer nu , d är skithäftigt 😀

  Reply
 • Har du provat fler Pressed Pigment färger från Mac? Skulle gärna vilja se fler sminkningar med dem 🙂 Är smått beroende av din blogg och följer dina råd slaviskt 🙂

  Reply
 • Hej!
  Alltså hur snygg får man bli? 🙂 Galet vacker!
  Så grymt tacksam med tipsen jag fick angående fotografering och fotar verkligen enbart i raw nu. En helt annan grej! Lyckas fortfarande inte med att fånga några sminkningar på bild då jag har alldeles för dåligt ljus hemma men när ljuset är tillbaka ute så ska jag börja försöka igen.

  Du har bett om tips att filma och tipsa om och något som är galet svårt tycker jag (förutom att inte få med all skugga när man suddar) är att dölja mörka ringar. Jag har alltid ringar och vill gärna ge ett piggare intryck. Kör med make-up stores cover all concealer och foundation men hur jag än gör lyser det igenom. Har du några bra tips för att dölja de ännu bättre?

  Reply
 • Älskar läppstiftet!

  Reply
 • hey linda
  this is amazing… please do a video tutorial on it…. and also can you show in a future video how you go over your natural lip line and still get it to look great… every time I try to make my lips look bigger I end up looking weird… thanks 🙂

  Reply
 • Du är så jäkla snygg! Och jag älskar sminkningarna du gör, det var jättemånga år sen jag var in på din blogg, upptäckte för någon dag sen att du dykt upp på youtube också, jag fick ett förslag på ett av dina videos, så jag har nu kollat igenom alla där och blir inspirerad att orka sminka mig trots trötthet och gravid 🙂

  Men jag kan inte låta bli att skratta åt den fjärde bilden i detta inlägg 😀 det ser ut som att du precis ska börja prata eller något, halvöppna ögon, haha 🙂

  Reply