Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 24, 2014

Todays look – Barcelona

Nu är jag och Angelica påväg till Barcelona över helgen!
Denna look var en extremt snabb look jag slängde ihop igårkväll.


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look – Barcelona”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad kul, ska ni göra något speciellt där :)?

  Reply
 • U are sooo inspiring!

  Reply
 • Men snälla ta bort din ring i näsan och de inte ens är äkta…. Ush

  Reply
 • Men snälla respektera andra människor och förstå att alla inte har samma smak som du. Hon är skitsnygg i septum! (Som för övrigt är alldeles äkta)

  Reply
 • Vad coolt det var med svart läppstift i den här sminkningen! Hur har du gjort för att få den så matt och heltäckande svart?

  Reply
 • du är så himla duktig och inspirerande! men jag vill bara ge lite konstruktiv kritik till dina läppar, jag vet att du målar utanför med flit, men jag tror att du skulle få finare form på speciellt underläppen om du inte målade den så rund i ytterkanten. att den fick ha en rakare form liksom. men detta är ju självklart bara min åsikt och jag kräver inte något medhåll, bara kanske lite eftertanke till nästa gång? puss!

  Reply
 • Kollar du tidigare sminkningar när hon endast har gloss på läpparna så ser du att dom faktiskt ser ut så och att konturerna går i den formen, runda och fylliga.
  Helt underbara i mitt tycke!

  Reply
 • Kan inte du göra en Hunger Games inspirerande makeup någongång. Kram

  Reply