Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | January 26, 2014

Todays look – I see fire

En väldigt brun look, men jag gillar den.
Nu ska vi snart åka hem från Barcelona och modeveckan kör igång! det ska bli sköj! 🙂

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MUS MS Smog
MUS MS Desert
MUS Eyepencil Vanilla
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MUS Lipstick bare

Kinder/Cheeks
MUS MS Smog
MUS Wonder powder Sinai


9 kommentarer9 kommentarer om “Todays look – I see fire”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfina läppar!

  Reply
 • Here is a suggested check list for you diaper bag:. Thanks to home
  shopping you can certainly purchase those things in the comfort and ease of your house.
  Here are the bare bones essentials that are absolutely necessary for any baby.

  baby clothes for boys

  Reply
 • Fina ögon !

  Reply
 • Jag älskar dina looks utan eyeliner! En fråga: Hur gör du för att få så svarta läppar som du hade i ett tidigare inlägg? Vilka produkter använder du, hur applicerar du dem och får du det att hålla? När jag försöker mig på svarta läppar äts färgen alltid upp jättesnabbt i mitten, och oftast lyckas jag inte ens få en jämn färg.

  Reply
 • Skulle jätte gärna vilja se en tutorial på den här looken! Den ser så simpel ut men ändå så himla snygg!

  Reply
 • Hej, det skulle vara jätte kul om du kunde ge lite tips för hur man lägger en bra bas om man har oljig hy och kanske även vilka produkter som är bra om man har oljig hy! För jag har väldigt svårt att få min bas att hålla en hel dag eftersom jag har en väldigt oljig hy! Så tips på det skulle verkligen uppskattas! 🙂
  Kram och tack för en grym blogg 😉

  Reply
 • En bra primer är ett måste för just oljig hy. Jag använder smashbox photo finish innan foundation och min bas håller HELA dagen. Använder även MUS matte foundation och MAC´s prep + prime puder ovanpå och jag behöver inte pudra på det nån gång under dagen. Har även lärt mig att man ska återfukta en oljig hy som tusan för annars produceras det mer talk. Vet inte om det är sant men använd även återfuktning för oljig hy 🙂

  Reply
 • älskar denna look! så snygg!

  Reply
 • Skit snygg look, gjorde också en sminkning jag "döpte" till I see fire, men den är inte alls lik. Men lite kul att vi tänkte på samma låt 🙂

  https://31.media.tumblr.com/3a3c16f7988b2d9a74ed100faad21981/tumblr_mxjtaptA6n1sq3bujo1_1280.jpg

  Reply