Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 27, 2014

Todays look – Fashionweek day 1

Kickstartar Modeveckan med en knallig makeup!
Idag kommer jag att sminka pĂ„ Valeries show! Ska bli superkul 🙂

Jag har anvĂ€nt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Eleven 180 eyeshadow palette
MUFE Aqua liner 7
YSL babydoll mascara

LĂ€ppar/lips
Ingenting/nothing

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder sinai
Anastasia Contour kit
NARS Blush Orgasm


12 kommentarer12 kommentarer om “Todays look – Fashionweek day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Wow, det här var en av de snyggaste du gjort! Älskar färgerna!

  Reply
 • Häftigt! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en fråga angående foundation. Jag är väldigt ljus i hyn, alla foundation jag har testat är inte i min nyans. Antingen för mörka, för gula eller för röda. Jag ber ofta om hjälp på make up store, kicks osv men får ändå ingen bra färg när jag kommer hem.. Vill ha en som täcker relativt bra också då jag är väldigt rödflammig över kinderna. Har du något bra tips på olika foundation som är väldigt ljusa?

  Reply
 • Häftigt. Påminner mig om stora drakar i Chinatown!

  Reply
 • Wow, what you're doing with makeup is just amazing! It's so perfect but never cheap or too glamourous. I love the way you make it so elegant and simple even if you use multiple colors and factures. If only you were writing posts in english…

  Reply
 • Så snyggt! 🙂

  Reply
 • Kommer du vara på köpenhamns modemässa på fredag?! Jag ska dit för första gången och det ska bli jättekul! 😀

  Reply
 • WOW! Riktigt snyggt! 😀

  Reply
 • Shit pomfritt va snyggt!

  Reply
 • Kan du inte berätta/tipsa om hur du håller dina läppar så fina nu på vintern? Själv är min torra o frasiga, kan inte ens ha läppglans pga frasiga läppar 🙁

  Reply
 • WOAH! gud va dina ögon kom fram av de färgerna! snyggt!

  Reply
 • Underbara läppar du har! =)

  Reply