Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | January 30, 2014

Dagens fråga: Vilka produkter använder du mest?

Får ofta frågan från både privatpersoner och företag.. Vilka produkter jag jobbar mest med.
Och det är så olika, jag jobbar inte bara med ett eller två märken, jag plockar helt enkelt ihop mina favoriter och jobbar med vad jag tycker är bäst!  Ovan ser ni några av mina favvomärken när jag är på jobb!

/I often get the question about what brands I use the most when I’m at work.
I work with whatever I want to! 🙂 I use different brands all the time.


27 kommentarer27 kommentarer om “Dagens fråga: Vilka produkter använder du mest?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste verkligen skaffa mig en sån contourpalett 🙂

  Reply
 • Undrar om du kan tipsa om vart det finns att köpa ett nudefärgat/ljusrosa läppstift. Lite likt de du gjorde själv i färgen och kanske men lite glans så det inte blir allt för matt. Har svårt att hitta ett bra och vill verkligen ha ett 🙂 så skulle vara snällt med nåt tips. Tack!

  Reply
 • Mac angel och cream cup är jättefina "nudegris"rosa läppstift

  Reply
 • Hej! Har du fått tag på Benefit Gimmie Brow här i Sverige? Jag lyckas inte hitta någon butik eller webbutik som levererar den till Sverige! Finns inga på Ebay heller, och jag blir snart tokig! 🙂

  Reply
 • Kan beställa från benefits hemsida 🙂

  Reply
 • Såg igår på feelunique.com, de levererar gratis till Sverige!

  Reply
 • Snälla Linda, jag har ett stort problem. Jag älskar att ha en enkel eyeliner till vardags men har stora problem med att få den att hålla. Jag har testat många märken, billiga och dyra, flytande och gel, vanliga och vattenfasta. Nu testar jag MUS cake eyeliner igen, har testat med primer och utan. Slutar alltid med att den efter ett par timmar har kladdat av sig i globlinjen. Därför undviker jag att använda det för att jag går runt och oroar mig för att se ut som en panda. jag vill inte behöva springa på toa hela tiden med en tops i högsta hugg.
  Har du några tips??
  Tack på förhand.
  Kram!

  Reply
 • Har haft de problemet med men jag löste de genom att Ha primer som du har skugga på först o sen lägga linern,vill du inte ha färgen kan du bara välja en som passar din hudton 🙂

  Reply
 • Cake eyeliner kladdar inte av sig om du har primer och skugga under. har du ett naket lock som blir lite svettigt eller oljigt så händer tyvärr det du pratar om, men med ett torrt ögonlock så sitter den.

  Reply
 • Jag har lite problem med att mina ögon rinner och att eyelinern därav kan hålla dåligt, men för mig sitter IsaDoras vattenfasta eyeliner som berget.

  Reply
 • Någon som har bra tips på en foundation som täcker mycket men som inte blir kakig??
  Jag har senaste tiden fått ganska mycket hormonacne på käke/hals som jag skulle vilja kunna täcka, sen har kuren (tabletter och kräm) som jag använder fått huden att bli fruktansvärt torr.. Jag har funderat på den Mac sculpt som Linda skrev om nyligen, någon som testat?
  Alla tips är hjärtligt välkomna 🙂

  Reply
 • Prova NYX HD Foundation, väldigt täckande och krämig – blir inte kakig 🙂

  Reply
 • Studio sculpt gillar jag, samt Make up forevers HD foundation!

  Reply
 • Googla på ochjagba-bloggen, hon har skrivit en del om detta, många bra tips!

  Reply
 • Tack så mycket för tipsen 🙂 ha en underbar helg!!

  Reply
 • Var kan man få tag i makeup geek produkter?

  Reply
 • Deras hemsida!

  Reply
 • Hej! Vart kan man köpa Anatasias Contour kit?? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej linda! Jag vill ha en enkel contourungskugga å inte en hel palett vad rekomenderar du då? Har letat i alla butiker där jag bor men hittar bara rouger och solpuder, solpuder passar inte mig då jag har kall hudton!

  Reply
 • Microshadow Smog från Make up store! fantastisk att skugga med!

  Reply
 • Hej Linda! Vart kan man hitta too faced make upen vart köper du den?

  Reply
 • Hej Linda!!

  Vad har du för tips på bra lim för lösögonfransar?

  Reply
 • Så himla intressant att se! 😀

  Reply
 • Linda please I want to know what you think about Kryolan make up? Thankyou!

  Reply
 • Är det ANASTASIA BROW PRO PALETTE du använder till bryna?

  Reply
 • Yepp det är det 🙂

  Reply
 • Hej
  Jag undrar hur man gör en sotning när man har hängande ögonlock? Jag har provat på många sätt men det ser ut som f*n

  Reply