Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | January 30, 2014

Fem favoriter!

Har valt ut fem favoriter ur Bangerheads sortiment! Klicka på bilden eller HÄR för att komma dit 🙂
Anger du dessutom rabattkoden LINDALOVE  så får du 15%rabatt på hela sortimentet i 24 timmar!


2 kommentarer2 kommentarer om “Fem favoriter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Jag undrar om du borsta upp och ner dina ögonbryn och sen klipper av de långa hårstråna som sticker utanför när du formar dem? Hoppas du förstod min fråga 🙂

    Reply
  • Hej Linda! Jag har nyss börjat använda mig av Nyx vattenfasta Doll Eye mascara. Min fråga är vad du brukar tvätta bort den med?
    Jag har alltid använt vattenfast mascara innan men men borttagning för vattenfast funkar inte så bra på Nyx mascaran. Det blir liksom svarta smulor av mascaran vid borttagning och så måste jag ha extra många pads. Kram

    Reply