Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | January 31, 2014

Square nails

Igår klippte jag av mina tippar! Så nu är detta helt mina egna naglar, med förstärkning på. Så coolt att de blivit så långa 🙂
Vad tycker ni? gillar ni fyrkantiga eller spetsiga naglar bäst?

/I cut my nails yesterday. So this is my own nails, with acrylic gel on. 🙂
Do you like pointed or square nails the best?


38 kommentarer38 kommentarer om “Square nails”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej linda! skulle inte du kunna göra en video med en fin balsminkning? har min studentbal om ett par månader och vet verkligen inte vad jag ska göra för make-up… vill ha något fint men ändå ganska simpelt på nåt sätt. tack för superbra inspiration! 😀

  Reply
 • Mandelformade gillar jag bäst..kan typ inte ha andra former nu, då känns det bara konstigt haha. Men förut hade jag alltid fyrkantiga 🙂

  Reply
 • Sååå fina. Jag tycker det är snyggast med fyrkantiga naglar. Dina är sååå snygga nu. 🙂

  Reply
 • Mandelformade är finast tycker jag. Själv har jag typ "rundade".

  Reply
 • Så fina,personligen tycker jag fyrkantiga med lite rundade vid sidorna är snyggt.

  Reply
 • I liked what you had before better, but this is also good 🙂

  Reply
 • I like square ones, slightly rounded on the corners, so they wouldn't be sharp. Mine are like this, but shorter than yours.

  Reply
 • fyrkantiga! 😀

  Reply
 • Fyrkantiga. Fast å andra sidan minns jag att jag tyckte spetsiga/mandelformade var snyggast när fyrkantiga naglar började slå igenom för en herrans massa år sedan, så jag antar att det hanlar om vana snarare än smak..;-)

  Reply
 • Fyrkantiga tycker jag är supersnyggt, men ska inte vara HELT kantiga.. utan lite lite rundade vid kanten 🙂

  Reply
 • Jag gillar båda, brukar variera. Mina naglar växer så fort så jag kan byta rätt ofta, och vill ha de långa så att fingrarna ser längre och elegantare ut. 😀

  Reply
 • Tycker det beror på vilken sorts fingrar man har haha 🙂 mina växer så, så jag passar bäst i fyrkantiga. Men börjar gilla rundade mer och mer!

  Reply
 • Har en fråga som jag tänkte du kanske kunde svara på, när jag lägger på min bas använder primer, foundation, puder så efter någon timma så blir jag väldigt kakig speciellt på hakan. Vad kan detta bero på? Har inget med foundationen att göra då jag prövat många olika o det blir alltid likadant 🙁 hoppas du kan svara på detta Med vänlig hälsning, Johanna

  Reply
 • fyrkantiga! precis som dina nu! lagom långa, kantiga och svarta! 🙂

  Reply
 • Hej hej! Jag är en tjej som efter sommaren börjar gymnasiet och ska gå stil och trend programmet och efter det antagligen söka till en make-up högskola. Var utbildade du dig? Och tyckte du det var bra och att du lärde dig mycket? Skulle bli jätteglad för svar! Kram

  Reply
 • Har själv fyrkantiga naglar just nu, men bara älskar spetsiga naglar!! 🙂

  Reply
 • Haha så himla kul att jag också fixade mina naglar igår. Vi har exakt lika form och färg! X) snygga naglar! 😉 Och igen, g-rym blogg! Gick och köpte läppstiftet 401 direkt när jag såg det på dig! Såå snyggt!

  Reply
 • De fyrkantiga definitivt…de spetsiga förknippar jag med halloween och häxor hahaha. ;-):-D

  Reply
 • Just nu föredrar jag mina naglar fyrkantiga. Jag är inte särskilt förtjust i spetsiga, i så fall hellre mandelformade. Jag föredrar dock fyrkantiga, då rundade former får mina naglar att se tjockare ut, haha!

  Reply
 • Very pretty nails! 🙂 I prefer them square, but with me, the edges are usually the part where they break first.. :/

  Reply
 • Denna formen gillar jag bäst, tycker den är bekvämast åxå

  Reply
 • Fyrkantiga! Men det bästa är naturliga naglar!

  Reply
 • Helt klart fyrkantiga,

  Reply
 • FYRKANTIGA! Dina är snygga nu!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Jag föredrar nog något mellanting, haha! Men måste jag välja, så är det fyrkantiga 🙂

  Reply
 • Precis som du har nu tycker jag är snyggast!! Tycker att spetsiga inte är så jättefint faktiskt.. Ser ju nästan ut som klor då haha 🙂

  Reply
 • Fyrkantiga! Sååå snyggt!

  Reply
 • Snyggt 😀

  Reply
 • Fyrkantiga är snyggast enligt mig!

  Reply
 • Lätt fyrkantiga 🙂

  Reply
 • Spetsiga är coolare!

  Reply
 • Föredrar helt klart squoval och square framför övriga former som runda och stiletto. Detta ser mycket trevligare ut tycker jag, runda och stilettoformade naglar påminner mig om häxnaglar som man kan köpa till halloween.

  Reply
 • Tycker att fyrkantiga är så störigt snyggt, men mina naglar har en tendens att alltid flisa sig i kanterna så oftast blir de rundade! 🙂

  Reply
 • Fyrkantiga, helt klart! 🙂

  Reply
 • Denna form helt klart. Har svårt för de där spetsiga.

  Reply
 • Hey, I follow this blog every day and I have to say I love the square look on your nails much better 🙂

  Reply
 • Sooooooooooooo much better!!

  Reply
 • Den formen du har nu är typ arton miljoner gånger snyggare än superdupermandliga- och överlånga. Love it!

  Reply