Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 31, 2014

Todays look – Ombreliner

Testade att göra ombre-linern på mig själv! Tutorial kommer också!

Jag har använt/i’ve used
MUS Cake eyeliner white
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil Snowflake
MUS Eyepencil black
Depend singelfransar
Oriflame Wonder lash mascara

Läppar/Lips
MAC Mineralize rich Luxe naturale

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS Blush Orgasm


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look – Ombreliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sjukt fint!! Längtar till tutorial! 🙂

  Reply
 • Hej Linda 😀

  Detta var så fantastiskt snyggt så jag var tvungen att blogga om det. Jag lånade din bild men skrev att det var du på bilden och länkade till din blogg. Meddela gärna om du vill att jag ska ta bort inlägget eller lägga till någon info eller så! Kram

  Reply
 • Jag älskar denna! Så grymt snyggt 😀

  Reply
 • Dösnyggt ju!
  Jättebra med tutorial 🙂

  Reply
 • very nice <3 love it

  Reply
 • Var har du köpt dina örhängen, töjningar?

  Reply
 • ååh detta undrar jag med!

  Reply
 • Väldigt snyggt! Jag som aldrig har eyeliner bli ändå väldigt sugen på att prova just den här varianten! Ser fram emot din tutorial! Jag älskar dem 🙂 Blir jätteglad när du gör nya!

  Reply
 • Love it!! It's so subtle!

  Reply
 • Du är så jäkla snygg!!!

  Reply
 • Grymt snyggt! 😀

  Reply
 • så snyggt!

  Reply
 • Superfint!! Detta måste jag testa 😀 Btw du skulle inte kunna göra en 20-tals(inspirerad) sminkning nån dag? 🙂 Ska på maskerad nästa vecka, men är helt lost på 20-tals temat i smink och hår-väg.:(..Skulle uppskatta det till tusen! Kram på dig!

  Reply
 • Så himla snyggt!!!

  Reply
 • Så jäkla grymt snyggt!!!

  Reply
 • Vad bör man skaffa om man inte kan någonting alls om smink men ändå vill kunna göra en simpel festsminkning själv? Har aldrig varit speciellt intresserad av smink så nu har jag hamnat i att eyeliner är det enda som används för det är det enda jag kan.

  Reply