Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:02 | February 2, 2014

Todays look – Söndagssotning

Idag var jag med i Livekanalen och snackade lite smink, mello och pinsamheter.
kika HÄR för att komma till programmet som annars sänds live på youtube varje söndag 🙂

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Too faced Matte eye palette
MAC Reflects glitter Antique gold
Too faced Perfect eyes waterproof eyeliner Perfect Espresso
Mineral Eye shadow Palette La Citta #43 Mocha
MUS Volume mascara
MUS Lash art Miss

Läppar/lips

MAC mineralize rich Luxe naturale

Kinder/cheeks
NARS Soulshine cheekpalette


20 kommentarer20 kommentarer om “Todays look – Söndagssotning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt!! Gillar håret också!

  Reply
 • hej! åh… tutorials på såna här vill jag se mycket mer av! tycker du har för lite tutorials på alla fina du gör som är wear-able 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Mitt namn är Julia och jag går sista året i gymnasiet, jag är väldigt intresserad av smink och hår och det är något jag verkligen skulle vilja jobba med i framtiden men jag vetinte riktigt hur jag ska gå tillväga för att komma dit. Jag undrar om du skulle kunna berätta hur du gjorde, för mig har du dröm yrket. Vore verkligen jätte snällt om du kunde berätta och ge lite tips 🙂 Mvh Julia. PS. Tack för en jätte inspirerande blogg!

  Reply
 • Är en kvinna som numera bor på landet på Gotland som utbildade sig till kosmetolog för 100 år sen. Arbetade dock aldrig som sådan någon gång, men älskar att sminka mig fortfarande. Därför njuter jag av att titta på dina inlägg. Jag är erkänt duktig på att lägga make-up (och fixa hår) på mina åldrande väninnor därför har jag under alla år försökt läsa på och lära mig mer. Det är väl inget fel att "måla sig" bara för att man blivit pensionär. Tvärtom, vi behöver verkligen piffa till oss! 😉 Så jag tackar för alla fantastiska tips och försöker förvandla dom till något som vi lite äldre kan använda oss av också! 🙂

  Reply
 • Hej! vad roligt att du finner inspiration! 🙂 jag tycker absolut inte att man ska sluta sminka sig för att man blir äldre! 🙂 vad glad jag blir av att få höra lite glädje och skaparlust!

  Reply
 • Tutorial tack!:)

  Reply
 • Skulle inte du kunna ha en frågestund här i bloggen snart igen! =)

  Hur ser en dag på jobbet ut för dig? Förstår att det är väldigt varierat men ge ett exempel och hur du förbereder dig. Och är det du som bestämmer helt hur makeupen ska se ut eller blir du tillsagd hur det ska se ut? KRAAAM

  Reply
 • Sååå fin! Denna går direkt till mappen för bröllopsonspiration. Kan du kanske göra en video tutorial av detta? Himla vackert var det!

  Reply
 • Älskar denna look och massa andra du skapar och att du lägger upp på youtube .

  Reply
 • Vad har du för tips om foundationen börjar rinna? Jag använder make up stor's liquid foundation, ska jag byta till den matta kanske?

  Reply
 • Är du torr är liquid bra eftersom det är återfuktande olja i den, och om så är fallet behöver du bara ett fixerande puder!
  Men om du är fet i hyn så är det inte så konstigt att den rinner 🙂 då borde du byta till den matta, men rekommenderar ändå ett puder ovanpå!

  Reply
 • WOW… Absolutely flawless!!!

  Reply
 • I'm french and i don't speak English, anyway…
  I keep watching you for a long time
  You're so beautiful, you're an example of beauty for me.
  See you soon on your blog

  Reply
 • Gör jättegärna en tutorial på denna, enormt fin är den! 🙂

  Reply
 • Gärna en turitorial på youtube. Såna här sminkningar med guld…brunt. De e sexiga tycker jag. Så jag hoppas du har tid att göra det;-);-).
  Bra jobbat:-)

  Reply
 • Så vackert!

  Reply
 • Ååh va fint!! Tutorial på denna vore perfekt 🙂

  Reply
 • So gorgeous!

  Reply
 • Snyggt! Denna ser jag gärna en tutorial på 😀

  Reply
 • Hej Lind! Jättebra blogg, och riktigt fina sminkningar! Undrar om det finns möjlighet att komma i kontakt med dig och diskutera smink och yrket med dig?

  Reply