Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | February 4, 2014

Jag visar en lättare makeup när Bangerbeauty besöker: Make up store, Del 1

Här kommer ett klipp på när vi besöker Make Up Store och jag sminkar en lättare makeup.
Ni vet, inspelningen där allt gick fel (därav kom inte filmen förrän idag), minneskortet tog slut, batterierna i kameran dog.. sladden till micken åkte ut, därav är ljudet lite skumt ibland. Men vi räddade det så mycket vi kunde!
Del två kommer, där jag gör denna lättare makeup, till en festmakeup.
Är ni andra företag som vill att vi kommer och besöker er, hör av er till mig på [email protected]


19 kommentarer19 kommentarer om “Jag visar en lättare makeup när Bangerbeauty besöker: Make up store, Del 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju bara så otroligt vacker!!

  Reply
 • Hi, Linda) I like your works very much) but i can't understand you in your video. maybe can you make english subtitle?

  Reply
 • Jag använder samma puder som det du har i videon och gillar känslan av det samt att det är transparant. MEN efter halva dagen börjar jag bli "kladdig" i ansiktet. Känns som att pudret försvinner efter ett tag. Har du något tips på hur man skall göra, eller någon annan liknande produkt i samma prisklass som man kan använda istället, som verkligen håller hela dagen?

  Kram

  Reply
 • Superbra video!! Sephora hade varit kul 🙂

  Reply
 • Jättebra video! Dock kan jag tycka att storleken på dina naturliga ögonbryn passar dig bättre än när du målade dom, jag personligen tyckte det blev lite för mycket då, men to each their own. Ha en bra dag! 🙂

  Reply
 • Jag tycker också brynen blev lite väl stora i videon..men men. Det är ju bara smink 🙂

  Reply
 • Var nånstans hittar jag dina tutorials? Var ska jag gå in och söka? 🙂

  Reply
 • youtube.com/bangerbeauty

  Reply
 • Älskar din dialekt 😀

  Reply
 • Hej Linda! Du är utan tvekan en källa till både makeup-inspiration och glädje. Dina videos och inlägg är både grymma att lära av och roliga att läsa och se. Här kommer en fråga som inte är makeup-orienterad dock. Jag undrar om dina öronhål ("standardhålen") är töjda och vart du hittat de grymt snygga örhängena du har i. Precis min stil – enkla, tidlösa och eleganta. Tack för en fin blogg och fortsätt inspirera oss allihop! 🙂

  Reply
 • Du pratar ofta om att shade'a ansiktet med MUS's smog, men du pratar ofta om att du är lite gulare i hyn.. Jag är kall i hyn och passar bättre i kalla färger, så passar smog mig? Otroligt tacksam för svar då jag funderar på att köpa den!

  Reply
 • Hallå!! Var är videon?? Finns inte än på bangerbeauty?!

  Reply
 • Den er inte for alla, bare dom med link…dvs oss her på bloggen hennes

  Reply
 • Linda! Kan inte du ägna ett inlägg åt smink som sitter bra hela dagen? Både alternativ med och utan puder, för i perioder funkar verkligen inte puder för mig. Jag jobbar inom finans och sitter ständigt framför en dataskärm, vilket sägs inte ska vara direkt gynnande. Vi har även rätt kraftig AC på kontoret vilket både torkar ut hår och hy! Hjälphjälp! Är trött på att se ut som ett ras framåt lunch 🙂

  Reply
 • Kan varmt rekommendera Makeup stores Face mist!! Jag upplever att sminket sitter som berget av den. Sitter mycket framför datorn och har den bredvid och sprayar när jag känner att de behövs.

  Reply
 • BAra så att du vet så kan man inte se videon på youtubekanalen utan den delas bara med de med länken. Det kanske är meningen men man går ju miste om en del visningar. Diggar sminkningen iaf!!

  Reply
 • Kan inte se videon. 🙁 Finns det någon länk att följa?

  Reply
 • Kan du inte göra ett sånt här inslag med The Body Shop? Hade varit jättekul att se! Älskar deras Shimmer Cubes. Har du provat?

  Reply
 • Varför går det inte att klicka på produkterna?

  Reply