Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:06 | February 4, 2014

Runaway bride – Filippa

Igår sminkade jag Ambas änglar inför alla hjärtans dag-festen på Ambassadeur.
Filippa fick en klassisk brudmakeup i champagne och lite sotat

Jag har använt/I’ve used
Too faced Summer eyes palette
Emite eyeshadow Emite
MUS eyepencil Dark chocolate
Depend lösögonfransar nr 8
MUS Cake eyeliner black

Läppar/lips
Isadora Multivitamingloss Lychee

Kinder/cheeks
Anastasia Contoru kit
NARS Soulshine palette


6 kommentarer6 kommentarer om “Runaway bride – Filippa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint!!!

  Reply
 • Oj, vad hon är vacker!

  Reply
 • Tutorial!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag blev nyfiken nu när jag läste detta inlägget och har en fråga till dig – hur hade du velat ha din bröllopsmakeup om du gifter dig en dag? Tror du att du hade kört på den klassiska softa looken eller en mer vågad make? Och, vill du sminka dig själv inför den stora dagen eller tror du att du skulle anställa en MUA? Kram och tack för toppenblogg!

  Reply
 • Hej Linda, Jag tittade på videon om contouring precis och kom på att jag läste någonstans ifall man har acnig och ojämn hy så ska man inte köra contoruing för att det framhäver det mer. Då jag har ärr efter acne o ojämn hy känns det som att det syns mer när jag försöker med contouring. Har du något tips för att motverka det? Tacksam för svar 🙂 ha de gött!

  Reply
 • Åh söta linda kan du inte visa hur du gjorde den? Sjukt snyggt!

  Reply