Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 5, 2014

Todays look – Hautecore

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Sleek Acid palette
MUS MS Satin
Blinc Ultrathin eyeliner black
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Hautecore

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder Sinai
Anastasia contour kit
NARS Soulshine palette


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – Hautecore”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aww yess! Älskar att naglarna matchar också 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Du är min "farsan Baloo" när det kommer till smink: Du har lärt mig allt jag kan! Jag har äntligen lyckats få till vingen på eyelinern, men nu är det nästa svåra projekt… läppennan. Jag får inte till några snygga linjer. Kan du tänka dig att göra ett inlägg med tips?
  Tack för en grym och inspirerande blogg! //Pernilla

  Reply
 • Åh vad duktig du är!
  Jag blir alltid så inspirerad av dig och tar åt mig av dina tips.
  Har du provat Luxsits produkter? Skulle vara roligt att få veta vad du tycker om dem! Ska vara ett ekologiskt märke.

  Reply
 • Helt otroligt, du är såååå duktig!

  Reply
 • Snyggt! 🙂

  Reply
 • Satan så snyggt!

  Reply
 • Snyggt 🙂 Jag gillar ögonsminkningen

  Reply
 • Jag har testat flera olika mascaror, både vattenfasta och inte, jag har testat att lägga extra mycket puder under ögonen men trots att jag (typ) har använt alla knep i boken så slutar det alltid med att jag har mer mascara på kinden än på fransarna. Har du något tips på knep eller mascara?

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga som jag skulle bli såå glad att få svar på. Jag har sedan tidigare mineralsmink och är rätt torr i hyn såhär på vintern, så att gå över till flytande foundation trodde jag skulle bli bra. Men nu har jag testat olika foundations, olika borstar och hur jag än gör blir det ränder efter borsten i hyn. Det blir liksom aldrig någon fin "yta" eller finish, eller va tusen det heter 🙂 så hur ska jag göra eller vad gör jag för fel? Smörjer mig med så feta krämer att det borde funka, men det hjälper inte?? Skulle vara så tacksam för svar från en som verkligen kan det här med makeup och är utbildad! Tack!

  Reply
 • wow vad snyggt!

  Reply