Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | February 9, 2014

Todays look – Mello

Åter till det normala här i bloggen.
Såhär såg jag ut igår.

Jag har använt/I’ve used
MAC fix+
MAC Pressed pigment Black grape
MUS MS Deadly
MUS MS Smog
MUS Eyepencil black
Blinc Ultrathin eyeliner black
MUS Volume mascara
Velour lashes You complete me

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude

Kinder/Cheeks
NARS Blush Boys don’t cry
Anastasia Contour kit


9 kommentarer9 kommentarer om “Todays look – Mello”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • http://kalifornia-klasss.tumblr.com/post/76063441396

  Kolla på länken! Såg den just på tumblr. Eran bild är hur populär som helst!

  Reply
 • Fantastisk färg på läpparna! 🙂

  Reply
 • Älskar skuggan! Sååååå fint! 😀

  Reply
 • Vad använder du för bas? Vilken är den bästa underlagscremen enligt dig? Jag vill ha en ganska lärt, matt. Vore jättetacksam för svar. <3 Med vänlig hälsning, carolin

  Reply
 • Blir väldigt inspirerad, har länge velat gå utbildningen till make up artist men vet inte vilken som är bäst. Nått tips? Gör gärna fler tutorials! Tack

  Reply
 • Tummen upp as always!

  Reply
 • Hej Linda!
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Jag skulle behöva lite hjälp… Jag är rödhårig, inte såndär snygg typ mörkröd med lite brunt i utan mera koppar. Jag har alltså typ 0 pigment i huden och jag skulle så gärna vilja ha ett riktigt fylligt, mörkrött läppstift och har letat ihjäl mig men jag hittar verkligen inte. Har du någon favorit som är sådär riktigt vampyrblodröd?
  Tacksam för svar

  Reply
 • Hej!
  Vill först och främst säga att jag verkligen gillar din blogg och du ger många bra tips och dina sminkningar är sjukt fina!
  Jag undrar om du vet något om macadamia-produkterna, speciellt schampoo och balsam. Jag har deep repair mask och tycker om den och jag funderar på att även köpa de andra produkterna då mitt hår inte är så bra… Hade vart jättetacksam för svar!
  Kram

  Reply
 • Hejsan Linda! Skulle du kunna göra ett videoklipp där du visar hur du tvättar dina real techniques borstar? Har lika dana men vet inte hur jag skall tvätta dom.
  Ps du är grym!:)

  Reply