Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | February 10, 2014

Vårens kanske finaste läppstift

I mars kommer MACs kollektion “a fantasy of flowers ut”
I den kommer vårens kanske finaste läppstift: Fleur d’coral.
Läppstiftet har min favoritkonsistens: Lustre

Ett typiskt Linda-läppstift

/Lipstick Fleur d’coral is avaliable from march (nordic) and comes with the spring collection “A fantasy of flowers”
A typical Linda-lipstick


7 kommentarer



7 kommentarer om “Vårens kanske finaste läppstift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det en färg som passar alla eller bara vissa? Har svårt att hitta nude-ish läppstift som passar mig utan att jag ser ut som ett lik.

  Reply
 • Hej. Tack för en grym blogg!
  Har du något tips på ett nudestift för mig som är väldigt rosa i hyn. Blek är jag också .
  Använder nw20 i MAC termer.
  Du visar alltid så snygga stift men det känns som att de passar mer till domoär lite gulare i hyn.

  Skulle vara såå tacksam för svar då jag älskar nudeläppar!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är en tjej som aldrig tycks hitta rätt foundation då jag har fet hy. Mitt på dagen ser sminket bara ut som skit och hyn är fet. Skulle du kunna tipsa om foundations för fet hy, samt hur man ska sminka för att det ska hålla? Tack på förhand! PS, älskar din blogg.

  Reply
 • Hej Linda! Vad innebär "lustre" och de andra sorters läppstift som MAC har? Jag tycker väldigt mycket om deras läppstift. Hoppas du får en fin dag!

  Reply
 • så fin färg!!
  Jag måste bara fråga en sak angående ögonbryn. Jag har jätte smala ögonbryn och skulle bli så otroligt tacksam om du kunde tipsa på produkt som är lättast att använda för mig som har tunna? Jag har kollat lite på " Anastasia Dipbrow pomade " som ett alternativ men skulle bli jätte tacksam för lite hjälp! 🙂

  Reply
 • love the color <3

  Reply
 • SNYGGT! 😀
  Skulle va såå kul att få se en ögonmake som passar denna 🙂
  Du är för grym på makeup! och såå inspirerande!

  Reply