Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:13 | February 11, 2014

Make up tutorial – Vardag till fest!

Här kommer del två när vi på Bangerbeauty besöker Make up store.
Jag gör en festmakeup av min vardagsmakeup


5 kommentarer5 kommentarer om “Make up tutorial – Vardag till fest!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superbra video! 🙂 Jag skulle gärna vilja se en video som visar olika sätt att applicera rouge beroende på vilken ansiktsform man har! Ha det bra!

  Reply
 • Hej Linda! Jag ska backpacka i USA i två månader och undrar om du har lite smarta sminktips som inte tar upp så mycket plats. Man vill ju ändå vara lite extra snygg ibland samtidigt som det helst ska funka till vardags också. Finns det någon palett som är perfekt eller liknande? Man vill ju helst inte släpa med sig flera skuggor och penslar med tanke på att jag kommer bo i en liten ryggsäck ^^' så, tips på smink som inte tar upp särskilt mycket plats alls men ändå funkar till det mesta och helst går snabbt att göra? Tycker om sminkningen du gjort i videon, men tycker personligen det är bra svårt att sudda matta skuggor. 🙂 tack för en underbart inspirerande blogg! Sara

  Reply
 • Hej!
  Jag har en liten fråga! Jag köpte en faceprimer härom dagen (litet misstag) men skulle ha en bara för ögonen.. Kommer det skita sig så jag bör byta eller tror du det fungerar?

  Reply
 • Du är sååå vacker att jag nästan blir lite sur 🙂 ditt utseende är verkligen helt helt perfekt, likaså dina sminkningar! Tack för att du inspirerar och delar med dig. Tack vare dig har nog Make up store tjänat multum på mig som kund, köper i princip allt du tipsar om haha! Ha det superfint:) kraam

  Reply
 • Såå snygg läppfärg!!

  Reply