Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | February 12, 2014

Min hudresa! Har jag äntligen hittat rätt?

Min hy har varit knas sen jag var tonåring, ni som hängt med vet att jag alltid haft jättekomplex för min hy. Den har egentligen aldrig varit riktigt bra, bara periodvis, väldigt sällan.
Sedan började jag med Exuviance förra året och min hud hittade någon form av balans. Men det gick fortfarande upp och ner dag för dag liksom.. Men det var iallafall det bästa jag provat, TILLS, jag träffade Lena!
Lena Claesson jobbar med medicinsk hudvård på YOU  och folk från världens hörn kommer till henne för att få bukt med sin hy.
Ska tillägga att Lena har jobbat i branschen i 33 år och har mindre porer på näsan än vad jag har. Hon ser ut att vara max 33.

Efter en enda behandling hos henne har jag haft kanske en finne, och huden är knappt ens flammig längre, jag har blivit lite torr i pannan och på näsan, vilket jag också skulle bli efter behandlingen. Helt sjukt, till och med Linus säger att min hy är bättre.. och att “-du har ju inte lika mycket röda prickar längre”
Min hy känns fantastisk, på riktigt. Kolla min Make up store video-del 1, det var innan jag gjorde behandlingen. Och sedan dess har min hy sett ut som på bilden ovan typ. (jag är lite röd på bilden eftersom jag precis tvättat ansiktet.)

Jag ska dit igen om en vecka och “dammsuga näsan” för att få bort lite porer.
Vill ni läsa mer om Lena och är intresserade så finns både prislistor och vad hon gör HÄR

Update: Jag använder fortfarande samma hudvård från Exuviance. Lena jobbar så att du fortfarande ska kunna använda dina egna produkter, men hon kommer såklart att rekommendera det som passar just DIG, Så jag köpte med mig en kräm från Beauté pacifique som heter Créme paradoxe Anti age day creme för att kunna komplettera med mina egna produkter jag har hemma, för bästa resultat

/For english, copy text and paste in google translate


36 kommentarer36 kommentarer om “Min hudresa! Har jag äntligen hittat rätt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilken otrolig skillnad :O Vad använder du & tvättar/smörjer med nu då?!

  Reply
 • Samma som förut 🙂

  Reply
 • Du ser helt clean och jättefräsch ut i din hy nu ju! Har du gjort kemisk peeling då eller vilken behandling har du genomgått som tog så bra efter endast en gång? Kram

  Reply
 • Hej Linda! Vilken behandling gjorde du? Jag har precis som du, lite rödflammig hy. Skulle verkligen behöva samma behandling.
  Kram /Fanny

  Reply
 • Är inte säker. Ska kolla med henne!ved gjorde det iallafall vet jag!

  Reply
 • Jättefin! 🙂 Vilket märke på ansiktsprodukter använder du nu?

  Reply
 • Jag använder fortfarande samma exuvianceprodukter. Lena jobbar så att du fortfarande ska kunna använda samma produkter som innan 🙂

  Reply
 • Åh men gud vilken skillnad, så fint! Jag har precis samma fel som dig, jag tycker det är otroligt jobbigt att min hy är för det mesta rödflammig, jag har röda prickar, finnar i ansiktet och jag har bytt massa produkter hit och dit men inget verkar fungera. Kanske detta är något för mig! Vad är det för behandling du gjort och vad kostade det? 🙂
  Jätte tacksam för svar!

  MVH Felicia

  Reply
 • Jag vet inte om jag är knäpp men jag lyckas inte hitta något annat än om hår på hemsidan?

  Reply
 • Lät jätte intressant ju, har också jämt haft komplex över min hy!

  Reply
 • Vilken behandling gjorde du och hur många gånger? Ser helt flawless ut!

  Reply
 • Jag gör porrengöringar fyra gånger om året, och fy vad ont det gör och man blir alldeles rödprickig och dan, men om det gör skillnad! Efter två dagar, efter svullnaden gått ner är man len som en barnrumpa i ansiktet!

  Reply
 • Tror du att detta fungerar även om man är 16-17 år? För jag har hormonella finnar alltså och inget har riktigt fått bukt på det än så jag undrar om du tror att det är möjligt på samma sätt då?

  Reply
 • Ingen aning hur det fungerar på hormonella problem faktiskt..

  Reply
 • Oj, vilket fantastiskt resultat! Jag undrar om du tar bort fjunen i ansiktet eller om du helt enkelt är sådär fjun-fri? Jag har jättemycket fjun i hela ansiktet, något som jag mår hemskt dåligt över och jag skulle gärna vilja ha bort allt!

  Reply
 • Jag är fjunig på kinderna ner mot käkbenen, men inte så mycket i resten av ansiktet, gå och kolla med en hudterapeut som gör epilering, dvs, tar bort hår permanent! 🙂

  Reply
 • Detta låter ju otroligt bra och som något jag verkligen vill testa på! 🙂 Vet du om hon är duktig på att få bort ärr efter blemmor/sår också? Och du är så fiiin Linda 🙂 KRAM

  Reply
 • Jag kan kolla med henne! som sagt, ska dit igen nästa vecka. får skriva en hel lista på saker att fråga 🙂

  Reply
 • Oj najs! Förresten, på tal om dålig hud och sånt.. Använder du något puder för att matta ner ansiktet? För jag har ingen aning om vilket puder man ska använda när man har aknebenägen hud och inte vill få massa utslag…. Om du vet någon transparent hade det varit super 😀

  Reply
 • vad heter behandlingen och vad kostar det?

  Reply
 • Din hy ser helt otrolig ut! 🙂 Vad skönt att du äntligen har hittat någonting som fungerar. 🙂

  Reply
 • Spent å se om du liker Beaute Pacifique! JEg har brukt den kremen, og mye annet fra samme merke i mange år nå og liker de veldig godt! 🙂

  Reply
 • Vilken behandling gjorde du? Pris? Vad var behandlingens syfte? Kan huden blir så bra efter bara en gång? Skulle vara jättenajs om du kunde svara på alla frågor i ett i lägg sedan när du varit hos henne 😀

  Reply
 • Åh, detta vill jag veta mer om! Håller tummarna för att det finns någon salong i Göteborg som gör detta!

  Reply
 • Shit vad fin hy du har fått! 🙂 gud vad kul för dig!! 🙂

  Reply
 • Men oj, jag trodde att du hade foundation på bilden haha! Fantastiskt resultat 🙂

  Reply
 • Så jävla snygg utan smink!! Grattis till din felfria hud, just inge avundsjuk alls. 😉

  Reply
 • Men herregud , har man haft problem med acne/huden så länge så söker man upp vårdcentralen /sjukhuset…. !!!!

  Reply
 • Som flera tidigare redan kommenterat och frågat dig Linda, vi är nog alla supernyfikna vilken behandling Lena utförde på dig! 🙂

  Reply
 • Jag har sms:at henne och återkommer 🙂

  Reply
 • Åh woooow!! Jag som tittade mig i spegeln i morse och tänkte "så här fin hy har jag nog inte haft sen jag var 9 år" nu är jag snart 21. Men det är ingenting mot din hy, ååh vad härligt det måste kännas! 🙂 Du är ju inte bara fri från finnar, du har ju också en fin jämn ton som ser väldigt frisk ut 🙂 Kuul! Kramar, Helena

  Reply
 • Vilket resultat. Jag har kämpat i flera år med min hy (är 30+) och varit till hudläkare flera gånger. Jag har fått diagnosen rosacea men är lite osäker. Min hy är väldigt lik din innan din behandling. Torra och lite röda fläckar och får blemmor och småfinnar ibland. Skulle vara så intressant och höra vad det är för behandling du har gjort. Jag känner att jag gör allt och betalar allt för att få en vacker hy.

  Reply
 • Jag har en liten fråga, jag är multiallergisk och får otroligt lätt utslag och eksem. Har ända sedan jag var liten haft problem runt just ögonen. Jag undrar om du vet av någon bra rengöring som är så naturlig som möjligt, de jag provat har inte gått pga allergin, jag får utslag ock liknade.
  Tacksam för svar! Kram

  Reply
 • Åh snälla fråga henne vad för behandling du kör på. Har haft extremt mycket porer sen tonåren, har gått på roaccutan och massvis med behandlingar.. Ingenting funkar 🙁

  Reply
 • Hej!
  Om man inte har möjlighet att åka till Stockholm för behandling av hyn; vad ska man då kolla efter när man letar efter ex. en dermatolog? Tack på förhand

  Reply
 • Hej Linda! Wow, vilken fin hy! Jag är också väldigt nyfiken på vad behandlingen heter? 🙂 Samt vad hon använder för märke på produkterna? Är det kurbehandling, som det finns med Exuviance? Jag är i behov av en riktigt effektiv behandling mot akne och ärr. Använder också Exuviance produkter som är helt fantastiska. Förbättrat min hy betydligt, men fortfarande en lång väg kvar. Kram på dig!

  Reply