Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 12, 2014

Todays look – My favourite look

Jag har kommit fram till det så många gånger.. och det är fortfarande denna look jag känner mig som mest hemma i!
Röda läppar, sotade ögon, lite halvslarvigt hår med nån form av hårband i.
Vilken look känner ni er mest hemma i?

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Palina color eyes “Midnatt”
MUS ED Pinky
MUS Eyepencil Black
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MAC Lippencil Cherry

Kinder/cheeks
MAC Mineralize skinfinish Lightscapade
Anastasia Contour kit


23 kommentarer23 kommentarer om “Todays look – My favourite look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bara mascara och ifyllda ögonbryn! Ingen bas eller något, skönt!

  Reply
 • jättevacker!!! Du är Så duktig!!!! Men kan du ta bort den grjen från näsa, påminner om Ferdinand 🙂

  Reply
 • Just nu brukar jag sota mina ögon i två skuggor från MAC, en i en brun nyans och en skugga i röd-brons. Sen har jag gärna ett beige gloss på läpparna till det som jag tonar ut lite så det inte blir allt för glansigt. Älskar det! 🙂

  Reply
 • Egentligen alla som jag gör till vardags, förutsatt att jag blir NÖJD. En halvdålig sminkning förstör allt =).

  Reply
 • hej
  skulle du kunna göra en videotutorial på hur du målar dina läppar sådär perfekt med en läppenna. jag får aldrig det resultatet :/

  Reply
 • Denna looken är så snygg på dig Linda. Tack för all inspiration du ger mig. Jag har fått ett intresse för make-up som jag inte trodde jag kunde få 🙂

  Reply
 • Tack för en kanonbra blogg!
  Men kan du inte lägga upp "vanliga" raka bilder istället för att vrida dom hela tiden? Det blir lättare att se den fina sminkningen då.

  Reply
 • Vet du vad du kan göra istället? Du kan vrida på huvudet.

  Reply
 • It's so great! That's what I like the most! You look gorgeous!! So simple!

  Reply
 • Riktigt snyggt!
  Jag gillar en ordentlig bas, bra gjorda ögonbryn och brun mascara. Eller svart mascara med en eyeliner med en liten vinge! Så jag oftast ser ut om dagarna 🙂

  Reply
 • Så grymt snyggt!!

  Skriv gärna var dina hårband är ifrån, älskar hårband och alla du använder är så snygga! 🙂

  Reply
 • Skulle du kunna tipsa om några sminkborstar? Till foundation, blending, ögonbryn osv osv! Hade varit guld värt!

  Reply
 • Hej! Måste bara säga att du är så otroligt vacker och här har du en trogen följare. Talar alltid gott om dig och du har sån talang och du har gett mig sån inspiration och det var faktiskt du som väckte mitt intresse för smink och gjort att jag vågat experimentera mer! Har nog följt dig sen dag ett och det är så kul att se hur du har utvecklats både som person, skulle och med karriär. Önskar dig all lycka och hoppas att jag en dag får möjligheten att träffa dig personligen för du verkar som en jäkligt go person med båda fötterna på jorden!
  En fråga, ett inlägg om ALLA dina absoluta favoritprodukter? Typ, favvofoundation, favvomasvara, favvohårinpackning of all time som du aldrig skulle kunna släppa taget om? Och typ någon lyx vs budget? Känns som det var längesen du gjorde got sånt och det är alltid lika kul för jag litar till hundra procent på ditt omdöme 🙂 hoppas allt är bra med dig och en stor fet kram från lilla mig hej!

  Reply
 • Hej Lisa! vad roligt att höra, blir så glad för dina fina ord 🙂 Åh ett sådant inlägg ska jag verkligen göra någon gång! Helt klart! Ska bara finna tid att göra det.
  Ha det bäst!
  Kram
  Linda

  Reply
 • Jättefint! Jag känner mig mest hemma i ljusa skuggor, eyeliner med vinge och färgstarka läppar till vardags 🙂

  Reply
 • Jag vill veta vart dit hårband kommer ifrån?

  Reply
 • Det är från H&M, fast det är gammalt

  Reply
 • Så galet snygg läppfärg!

  Reply
 • Såååå jäkla snyggt!! 🙂

  Reply
 • snyggt! Tutorial tackk 🙂

  Reply
 • Perfect post! 🙂

  Check my blog http://aevoulettebenssalconia.blogspot.com/2014/02/dollars-on-my-mind_7.html

  Reply
 • Haha jag älskar din näspiercing. Sjukt att folk kan kommentera att "du SKA ta ut den"
  Vadå ska? Vem är de att avgöra liksom? jättesnygg är den

  Reply
 • Hva har du brukt til base på huden? Utrolig fint 🙂 kan du lage video med denne looken, og ta med base? Photoshopper du alle bildene? Hva gjør du i tilfelle? Alltid så fine bilder 🙂

  Reply