Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:07 | February 13, 2014

Ett av mina favoritvardags-läppstift

Lipstick Redwood från Make up store har länge varit en Nude-favorit. Så jag tänkte visa er det igen så ingen har missat.
Redwood har en kall rosa ton som nästan går mot lila. Jag tycker färgen passar ljus som mörk och den är en favorit både när jag är superblek, som nu, då jag bara får bort den varma tonen från mina läppar, och när jag är lite brunare, då läppstiftet ger en mer nude-look.

/Lipstick Redwood is a favourite scince many years! It’s a pale pink, almost purple shade which suits almost every skin tone.


18 kommentarer18 kommentarer om “Ett av mina favoritvardags-läppstift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, såå fin färg!!

  Reply
 • Superfint verkligen! Finns ju hur många fina färger som helst på MUS läppstiften 🙂

  Reply
 • Använder du läppenna under även när du har detta läppstift? Väldigt fin färg! 🙂

  Reply
 • Nej det gör jag oftast inte 🙂

  Reply
 • Haha har tänkt på detta sååå länge nu, säkert ett halvår, eller ännu längre. Du har ALLTID din mun lite öppen på ALLA bilder. Prova stäng den en gång? För omväxlings skull 🙂

  Reply
 • Det sägs ju att lila läppstift får ens tänder att se gula ut. Får detta nude läppstift dina tänder att se gulare ut än andra nude läppstift med tanke på att du säger att de har en ton i sig som går mot det lila? Jag måste säga att läppstiftet ser helt fantastiskt ut 😀

  Reply
 • Med blått i sig så ser tänderna faktiskt vitare ut, och jag tror det gäller lila också 🙂 känner inte att mina tänder ser gula ut med detta 🙂

  Reply
 • Hej fina du! Skulle du kunna visa eller göra en video om hur man gör en lätt balsminkning? Har bal i maj och vet inte hur jag ska sminka mig. Jag gillar inte så mycket starka färger i sminket men skulle varit kul att kunna en lite finare sminkning och då är ju du den rätta personen att fråga! 🙂

  Reply
 • Åh kan du inte göra ett inlägg med alla dina nude läppstift, med bild på läppar med bara stift och inget läppglans eller penna. Så man vet "exakt" hur dem ser ut? 🙂

  Reply
 • Min personliga favorit också !

  Reply
 • Hej Linda!
  Grymma videos och bilder!
  Jag får lite panik över örhängena du har i countoring- klippet på youtube ( den när du har randig tröja och rosa naglar;)
  Vad är det för snygga ?!?! Är det snö?!
  Måste ha:)
  //Anna

  Reply
 • Hej Linda! Just nu håller jag på att spara ut mina ögonbryn så jag kan senare skapa en schysst form! Kan inte du ge lite tips om hur man plockar sina bryn som bäst? 🙂 kram

  Reply
 • Hej Linda, gick in för att beställa detta fina läppstift på kicks.se men är det verkligen rätt?! Läppstiftet ser väldigt lila ut på hemsidan..

  Reply
 • Hej! Jag har märkt det ganska ofta på kicks.se, att färgen är helt off jämfört med vad jag sett/läst om produkten. Jag kollade detta läppstiftet på MUS egen hemsida och där är det en helt annat färg än den KICKS visar: http://www.makeupstore.se/sesv/products/lips/lipstick/redwood

  Reply
 • Åh bra tips, snyggt!

  Reply
 • Super fin färg 😀

  Reply
 • Vad skulle du föreslå för rouge till detta läppstift? 🙂

  Reply
 • Jättefint läppstift! 😀 Dock kan jag inte ha så ljusa läppstift. Mina läppar är väldigt pigmenterade och liksom hallonröda av sig själv så det ser konstigt ut när jag har ett nude läppstift på. Har du något tips på vad man kan göra? Vet att man kan använda lite foundation för att få bort färgen på läpparna men då tycker jag att konturen av läpparna försvinner, if that make sense.

  Reply