Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:18 | February 14, 2014

make up tutorial – Att göra en ombre-eyeliner


10 kommentarer10 kommentarer om “make up tutorial – Att göra en ombre-eyeliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3 i have too this eyeshadows from nyx,are so adorable <3

  Reply
 • Hej! Jag har provat extremt många foundations men inte kommit fram till någon jag tycker är bra. Jag vill ha en som är ganska täckande, sitter bra men samtidigt vårdar huden. Har du något tips? Supertacksam för svar.

  Reply
 • Det här måste jag prova en dag!

  Reply
 • I love your tutorials 🙂

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply
 • Hej!

  Jag undrar varför du målar den nedanför ögat? Alltså varför du gör som ett litet hack i nedanför ytterkanten av ögat? Har inte sett någon annan göra så och är nyfiken på om det fyller någon funktion.

  Reply
 • Det gör att ögat ser större ut helt enkelt! Man liksom förlänger hela ögat om man målar lite nedanför

  Reply
 • varför ska man måla underfransarna först? 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag vill bara säga att jag tycker du är fantastiskt duktig! Jag har aldrig varit en tjej som varit märkvärdigt intresserad av smink, men sedan jag ramlade över ett bangerhead-klipp med dig på youtube är jag helt fast och kan nu inte få nog av tips och inspiration till en schysst make up! Än så jobbar jag med att försöka finna den perfekta basen för mig, och letar mig fram i djungeln av produkter och borstar för att hitta det som passar mig. Och just när det kommer till borstarna, vore det jättekul om du någon gång kunde göra en video där du testar olika borstar och penslar från olika märken, vad du tycker är det viktigaste att ha i sminkväskan och allmänna tips på hur man kan jobba med sminkborstarna. Ha det gött, du är bäst! 😀

  Reply
 • Kan inte se filmerna på iPad!

  Reply