Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | February 15, 2014

Bästa sättet att fixa hollywoodsvallet!

Enklaste sättet att få snygga hollywoodlockar som verkligen HÅLLER är att använda sig utav värmespolar.

Hur funkar det?
Själva spolarna sitter på vad jag kallar “element” som värmer upp spolarna (med ström från ett eluttag) så de blir varma, sen rullar man upp dom i håret och fäster med medföljande klämmor.
När spolarna svalnat tar man ur dom och håret blir fantastiskt! Rullarna blir inte lika varma som en lock eller plattång, så det sliter inte heller lika mycket på håret 🙂

Jag brukar använda dem på torrt hår.

Babyliss PRO med 30 rullar som jag har finns på eleven.se HÄR (länk)

/The easiest way to get hollywood curls is by using a roller set!
Mine is from Babyliss and contains 30 rollers in different sizes.
You can buy it HERE


16 kommentarer16 kommentarer om “Bästa sättet att fixa hollywoodsvallet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker att det allra bästa sättet att locka håret på är att sätta upp det i en sock bun (sök på internet). Det är i princip bara en avklippt strumpa man rullar upp håret på och sedan släpper ut det. Ger helt otroligt fina lockar som håller flera dagar och detta utan någon som helst värme – endast lite fuktigt hår, en strumpa och lite tid! 🙂

  Reply
 • Önskar det där kunde funka på mig.. men det gör det inte.. haha

  Reply
 • Wow, helt fantastiskt hår!! Kanske ska spara ihop till ett set … hur lång tid tar det för rullarna att svalna? 🙂

  Reply
 • jag brukar sätta i dem innan jag sminkar mig, låter dem sitta i medans jag sminkar mig och sen tar jag ut dem 🙂

  Reply
 • Jättefint! Hur gör du med håret längst fram vid ansiktet? Så att de blir sådär lagom lockiga och fina, rullar du dem innåt eller utåt för att få så som du har?
  🙂

  Reply
 • Jag rullar dem utåt, och använder de näst minsta rullarna 🙂

  Reply
 • Pröva headband curls! En utav de få grejerna som funkar på mig som har både långt och tjockt hår! Tips är dock att kamma igenom varje slinga så undviker man trassel 🙂

  Reply
 • hi how many rollers did you used? if i bought the babyliss 20 rollers will be enought? i have thin and long hair.
  thanks and kisses

  Reply
 • Efter att ha kämpat i flera år med att lyckas få lockar att hålla i mitt långa, tjocka hår (har testat typ ALLT) så har jag hittat den bästa grejen: locka håret med aluminiumfolie och plattång! Blev huuuuur bra som helst, gick snabbt och höll i flera dagar. Det bästa är att det är skonsamt mot håret också och att det är saker man säkert har hemma. Helt klart det bästa jag testat! Tutorial här: http://www.wikihow.com/Curl-Your-Hair-With-Aluminum-Foil

  Reply
 • Finns det inte någon billigare variant? 🙂 Som inte involverar strumpor eller folie….

  Reply
 • Du kan ju locka med plattången (utan nå folie) Super lätt! Finns flera videos på youtube som visar hur du gör? 🙂

  Reply
 • Wow, it looks beautiful. I need to try it 🙂

  Reply
 • Det skulle va roligt om du ville visa hur man bör sätta spolarna. Jag är värdelös på sånt! 🙂

  Jag undrar om du har något tips på en bra bb-creme eller cc-creme. Jag har haft decleors men den fick jag finnar av. Jag använder annars decleors rengöring, olja och dagcreme, så det var lite förvånande.

  Reply
 • Jättefin i håret!!

  Reply
 • Har också dem spolarna, tycker dem jätte bra! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag följer din blogg dagligen och jag älskar den!
  Men jag har en fråga som kanske inte hör in här, men skulle du kunna visa din tungpiercing på nära håll då det är sjukligt fint!

  Kram.

  Reply