Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 17, 2014

Foundationfavorit i budgetklassen!


31 kommentarer31 kommentarer om “Foundationfavorit i budgetklassen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken borste är det du använder? 😀

  Reply
 • Låter superbra! 🙂 Jag tycker dock den ser ut att vara lite för mörk, just denna nyans på bilden. Hur många steg under finns det? KRAM

  Reply
 • Den är liiite mörk, men min hals är väldigt blek också, den matchar dekolletaget bra 🙂 jag brukar för det mesta sminka halsen, inte på denna bilden dock

  Reply
 • Jag har lite olivfärgad men väldigt blek vinterhy, vad ska jag va för foundation? Alltså underton oså? Fattar inte

  Reply
 • Ser fint ut på dig! Täckningen verkar vara ganska god ändå?

  Reply
 • Denna är verkligen SUPER! Fick med en liiiiiten provtub som räckte i ca en månad 😀 Den är så lättarbetat och går verkligen att bygga utan att den blir kakig. Bästa hittills! <3

  Ps.Finns i rosa underton också

  Reply
 • Jag undrar en sak om det här med undertoner – jag har en väldigt rosa underton i mitt ansikte, ska jag då ha en foundation med rosa eller gula undertoner? Rosa kommer ju att passa mina andra färger bäst, men samtidigt kanske det förstärker rodnaden medan det gula skulle kunna neutralisera något. Eller? 🙂

  Reply
 • Den ser faktiskt lite gulaktig och kakig ut… För mörk till dig också. Den verkar inte vara som "hudens andra hy" eftersom att man tydligt kan se porerna och kakighetsintrycket i mitten av ansiktet runt näsan speciellt osv. Tips på någon mer naturlig då naturligt och ej sminkat intryck är den stora trenden just nu? 🙂
  Ps! Det står teckningsförmåga i beskrivningen, av vad jag lärt mig så är inte en foundation till för att täcka utan jämna ut hudtonen, för att täcka används ju concealer på de ställena som ska täckas under själva foundationen…

  Reply
 • För det första så skrev Linda att den har en gul underton, är det konstigt att den är gulaktig då? För det andra ser det inte alls kakigt ut. För det tredje så finns det en del som inte orkar hålla på med massa concealer och som vill ha en foundation som täcker lite mer om man har problemhy.

  Reply
 • Jag har en liten fråga, precis som du använder jag smink varje dag och jag har ett litet problem. Mitt smink hamnar olyckligtvis ALLTID på kragen på jackan. Har du samma problem eller hur undviker man detta? För det ser ju hemskt ut..

  Reply
 • Hej Linda! Är detta den ljusaste nyansen? Jag är nämligen på jakt efter en ljus foundation med gul underton men jag är verkligen VÄLDIGT ljus i hyn och alla jag testat hittills som är tillräckligt ljusa, dem är för rosa för att passa mig. Just nu använder jag MUS ljusaste men även den är aningen för rosa…

  Reply
 • Om man har svårt att hittta en tillräckligt ljus foundation finns det helt vita att köpa som man kan blanda med en annan 🙂 Lush har en som heter Jackie Oates och tror att Makeup Forever har en också.

  Reply
 • Testa Make up forever 🙂

  Reply
 • Jag använder den och tycker den är jättebra!!:)

  Reply
 • Hej Linda! Har du nått bra tips på foundation för fet hy? Och då menar jag fet hy som i att en vanlig dag så tvättar jag ansiktet, tar ansiktsvatten samt smörjer in mig med serie speciellt för blandad hy, använder primer sen foundation + puder. Och efter endast 1-2 timmar börjar jag bli glansig sen efter ca 6 timmar har nästan all foundation "runnit av" mig! Så har du tips på foundation för fet hy samt som är ganska täckande? Ha det bra!

  Reply
 • Heej! Ja undrar vart man kan köpa den någonstans? 🙂

  Reply
 • Vart finns den att köpa? 🙂

  Reply
 • I Yves Rocherbutiker eller på yvesrocher.se

  Reply
 • Hej! Jag funderar, du vet ju hur det kan vara om huden krånglar, på vintern får jag nästan som eksem på vissa ställen i ansiktet och blir väldigt irriterad samt torr. Om jag försöker sminka mig så blir det väldigt torrt och fnasigt, vilket inte alls ser så bra ut. Provat peela, återfukta, allt men inget verkar fungera! Jag undrar om du har några bra tips på hur jag ska preppa huden så jag kan bära smink iallafall när man vill vara lite finare? 🙂

  Du har den bästa bloggen förövrigt! Kram 🙂

  Reply
 • Jag är på jakt efter en CC cream, men undrar om du kan rekommenera någon? Jag vill ha en som täcker ganska mycket utan att vara så kladdig 🙂
  Superbra blogg har du som inspirerar massor!!

  Reply
 • Hej. Jag har väldigt svår, fet och finnig hy som reagerar på allt och vill gärna blossa upp. Jag har börjat använda en CC-cream från Clinique som är grym. Har använt den i tre veckor och tycker min hud till och med har lugnat ner sig. Täcker väldigt bra. Något dyr men lätt värt det, man behöver inte så mycket för ett fint resultat 🙂 bara ett tips 😉

  Reply
 • Du måste testa Lumenes CC Cream – underbar, täcker bra och ger ett jämt och snyggt resultat utan att se för sminkat ut. Håller länge under dagen. Passar även oss med fetare partier! Så den är ett tips!

  Reply
 • Vilken typ av borste använder du? Ser typ ut som en stipple brush, hur tycker du resultatet när man använder en sådan till foundation?
  Med vänlig hälsning Carro

  Reply
 • Är den eller den andra foundationen från yves rocher bättre, den som är i glasburk?:)

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har funderat på en sak. Använder du några av The Body Shops smink eller ansikte produkter? Jag har hört att de ska vara bra, och eftersom de inte är så farligt dyra och dessutom ganska lätta att få tag i. Det skulle vara kul att få läsa om dina tankar kring produkterna 🙂
  Kram!

  Reply
 • Har också frågat efter detta vid ett flertal tillfällen, men just the body shop verkar vara något Linda inte gillar då inte en enda make-up produkt testats eller använts, och jag aldrig fått svar. Trist då inte alla bor i Stockholm eller få dyra produkter skickade till oss. The Body Shop står för bra värderingar och personligen tycker jag deras makeup är bra och prisvärd…

  Reply
 • Har den 😀 Älskar den dock tycker jag personligen att den täcker lite för lite då jag har problem hy.

  Reply
 • Hej linda och tack för en superblogg!
  Jag tänkte kolla med dig om du testat några ekologiska produkter som du kan rekomendera? Har nämnligen börjat fundera på att ev. köpa shampoo och balsam då jag läst om vanliga shampoon å sånt att det kanske inte är så jätte bra för håret. Så tänkte om du har nån erfarenhet av den branchen? =)
  Och som sagt tack igen för en superblogg!

  Reply
 • Hej!
  Skulle du kunna tipsa om en väldigt väldigt väldigt lätt pch tunn foundation? Saken är den att jag avskyr att ha foundation, concealer och puder i ansiktet för jag känner mig så "packad" typ så fort jag använder något av det. Men jag vill ändå kunna använda foundation för att få en jämn ton i ansiktet ibland då jag har en röda partier i ansiktet emellanåt.
  Den behöver inte vara supertäckande, utan bara göra så att man får en jämn ton som sagt. Jag vill fortfarande se naturlig ut och jag vill att min hy lyser igenom.
  Har du något tips?
  Ha en bra dag, Elin.

  Reply
 • Hej Linda,
  Vad använder du för foundationborste här? Såg nämligen inte ut som en "typisk" foundationborste, vad är det för fördelar/ nackdelar med denna? 🙂
  Är på jakt efter en ny nämligen.

  Kram

  Reply
 • Köppte denna idag! Vad skulle du använda för applicator till denna foundation? 🙂 Vad är det för pensel du har på bilden?

  Reply