Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | February 17, 2014

Linus tipsar: Invictus EdT

Sprang in och kollade på dofttoppen på Åhléns city häromveckan och såg att Paco Rabannes edt “Invictus” låg först bland herrdofterna. DEN ska Linus ha.. tänkte jag.
Invictus är en fantastisk och maskulin doft som är något sportig.
Vad tycker Linus? Han älskar den och kommer springandes och säger att jag ska dofta på hans hals minst en gång om dagen.

Nu står det 1-1 i parfymer

“Doften öppnar upp med ljuva dofter av grapefrukt, lagerblad och marina noter för att sedan övergå i ett maskulint hjärta av patchouli och tränoter. Doften landar sedan mjukt och sensuellt i en bas av ambra.”

Finns att köpa HÄR för 495:- (istället för 585:-)


4 kommentarer4 kommentarer om “Linus tipsar: Invictus EdT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag köpte den till min sambo i julklapp och den doftar riktigt gott. Och han är jättenöjd med den också!

  Reply
 • Grapefrukt luktar ju sjukt gott!

  Reply
 • Hej Linda! Vill bara börja med att säga att jag tycker du är sjukt duktig, du har en inspirerande blogg och jag är ett stort fan av ditt arbete som makeupartist. Jag har själv en dröm om att jobba med makeup i framtiden då jag tycker det är otroligt roligt. Men nu till min fråga, jag är inne på att utbilda mig antingen hos Makeupstudion i Stockholm eller Mikas Makeup Academy by Linda Mehrens, som också ligger i Stockholm. Eftersom att du redan jobbar inom detta yrke tänkte jag om du hade hört något om dessa skolor, om den ena är bättre än den andra osv? Jag vill jobba inom butik t.ex kicks eller makeupstore samt även frilansa. Vore oerhört tacksam för svar!

  Mvh
  Sandra

  Reply
 • Beställt den till min sambo då han funnits för mig extramycket nu då min bror nyligen dött 🙁 . Tyckte min sambo är värd en god parfym 🙂

  Reply