Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 18, 2014

Todays look – Silver and grey

Sorry för dålig update igår. Har rätt många bollar i luften just nu som måste göras.

Jag har använt/I’ve used
Oriflame the one Colour impact  Shimmering steel
Palina  Color eyes Expectation
Palina Stardust Madonna
MUS Eyepencil Not so dark

Läppar/Lips
MAC Lipstick Creme d’nude
NARS larger than life long wear eye pencil Rue bonaparte

Kinder/cheeks
Youngblood Lunar dust Twilight
Yves Rocher Blush Naturel Rose Vif


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look – Silver and grey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt utan eyeliner också! 🙂

  Reply
 • Himla snygg sminkning!

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar ifall du har tips på några bra concealers? Jag vet att du har nämnt MUS trion men jag har använt Easy Cover tidigare och tyckte den var för kakig.. Jag överväger dock att ge trion en chans. Men har du tips på några fler? Jag tycker nämligen jag är blå/brun under ögon och har många synliga blodkärl just runt ögonen.
  Jag har kikat lite på Mac, Lily Lolo och Lumenes concealer också.
  Skulle vara jättekul om du svarade eller kanske gjorde ett inlägg om dina favoriter som täcker 🙂
  Tack för en bra skönhetsblogg!

  Reply
 • Hej. jag tror inte du har fått denna frågan förr. Men vissa av oss har så långt avstånd mellan ögonen och ögonbrynen. Vi har liksom inte en "gropig" ögonlock om du förstår vad jag menar.. Så om man lägger på en ögonskugga för högt/nära ögonbrynen så blir det skumt.. Några tips om man kan sminka en liten illusion så det blir en "gropig" en. Jag hatar att mina ögonlock är så tjocka och att ögonen är långt ifrån ögonbrynen..

  Reply
 • ^ P.S det är inte att jag noppar för mycket där under på mina ögonbryn, har naturliga ögonbryn och rätt tjocka.

  Reply