Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | February 18, 2014

ur portfolion: Paint

Foto: Jimmy Håkansson
Modeller: Annika R, Tora F
Hår: Bobby Oduncu, Hussein Ali & Jag
Make up: Jag


3 kommentarer3 kommentarer om “ur portfolion: Paint”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar linjerna i ansiktet! 🙂

    Reply
  • Jag har alltid undrat, vid proffsfotograferingar, vem är det som bestämmer hur makeupen ska se ut? Eller som jobbet du gjorde på melodifestivalen eller backstage på en modeshow, vem bestämde då? Skulle du kunna ta upp det i ett inlägg kanske, om tiden finns?:) Du är så talangfull!

    Reply
  • Fin! 🙂 Tycker du hanterat bilden jättefint! Kul med färger och annorlunda retusch!

    Reply