Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 19, 2014

Todays look – Eclipse

Hej hopp!

Idag ska jag jobba med Robyn och Zhala inför Grammisgalan hela dagen. Ska bli så roligt! Hoppas jag får chansen att fota iallafall lite.

Jag har använt/i’ve used
NYX HD eyeshadow base
MUS MS Deadly
MUS MS Eclipse
Too faced glamour dust Blue Angel
Max factor Liquid effect pencil Black fire
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MUS Lipstick Bare
MUS Lipstick Dust

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust Twilight
MUS Wonder blush Goddess


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look – Eclipse”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint, måste också testa grön makeup nu 🙂

  Reply
 • Så sjukt snyggt!

  Reply
 • Så snyggt Linda! Hur har du gjort ditt hår? Uppsatt med spännen på sidorna? Kram!

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar om du någonsin har prövat smink från e.l.f? Isåfall, vad tyckte/tycker du om det? 🙂 hoppas du har tid att hinna svara på frågan, kram!

  Reply
 • Jag fortsätter att imponeras av dig, trots att jag följt dig i många år. Otroligt snyggt till din ögonfärg!

  Reply
 • Hej! Två snabba frågor,
  1. Skulle du kunna lägga upp en tutorial på hur du fixar ditt hår såhär och hur du gör för att det ska hålla volymen hela dagen?
  2. Jag har problem med min ögonskugga/primer när jag sminkar mig. Har inte riktigt förstått om man ska "packa" på skuggan när primern torkat lite eller när den fortfarande är kladdig?Jag har själv förstått att när primern är torr så tappar den sin funktion. För när jag packar på en skugga på min primer så blir den nästan omöjlig att sudda ut över globlinjen. En del av skuggan sitter som berget och vill inte vara mer än en skarp fläck som inte går att sudda, samtidigt som en hel del försvinner och det som stannar kvar är små prickar som fastnar fläckigt på huden. Har det att göra med att jag är torr, eller är min primer dålig? Bör tilläggas att min primer är från Lumene och jag använder skuggor alltifrån Make up store och Smashbox. Så jag förstår inte vad jag gör för fel.

  Reply
 • jag vill också se mer hårvideos 🙂

  Reply
 • Åh vad fin make up! Blev lite extra kär i limegrönt nu. Du ger så mycket inspiration! <3

  Reply
 • Åh herre jäklar vad snyggt det var!!

  Reply
 • Tjusigt! Skulle man kunna göra nåt liknande med MUS Volga och MUS City Jungle?

  Reply
 • Du hade jättegärna fått göra en tutorial på denna make upen 😀

  Reply
 • Supersnygg sminkning !

  Reply
 • Åhhh vad snyggt!!! Du inspirerar mig så himla mycket. Har två fulla glossyboxar med ögonskuggor. Och för ett halvår sedan ägde jag typ 5 st 🙂

  Reply
 • Please do a hair tutorial. This style is so beautiful:)

  Reply
 • Hi. 🙂 Is there a youtube tutorial to this look please? As I cannot seem to find it on your channel. tnx 🙂 xoxo

  Reply