Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:04 | February 21, 2014

Andra besöket hos Lena, för att förminska porer

Idag var jag hos Lena för andra gången. Min hy såg mycket bättre ut sa hon, otrolig förändring sedan sist, vilket jag såklart också märkt. Jag känner mig SNYGG utan smink för första gången i mitt liv!
Tanken idag var att hon skulle förminska mina porer på näsan som jag hatar, de syns inte så mycket på bild, men de syns om man kollar nära på min näsa.
Det gör hon med hjälp av en såkallad Dermapen, en nål som liksom går in i por för por och drar ihop dem. (Det gjorde skitont på näsan och jag ville typ nysa hela tiden, se bild 2, jag gråter faktiskt på riktigt där.. haha)

Nu till era frågor: Lena jobbar utifrån just DIN hy och vad den behöver, så din hy kanske inte alls behöver samma som vad hon använt på mig tillexempel. Hon anpassar allt efter just DIG. Hon jobbar även nära hudläkare så om ni har tex, djupa akne-ärr eller hormonella problem har hon möjlighet att skicka vidare er till hudläkare om det skulle vara så.
Jag ska följa upp min näs-historia nu och se om det blir bättre. 🙂

Jag har hört att även några av er gått till Lena efter att jag skrev om henne sist, berätta gärna om er upplevelse! vore jättekul att höra om ni är lika positiva som jag 🙂

För er som missat så jobbar Lena på YOU (länk) här i Stockholm och hon har förändrat min hy på bara två besök. helt galet. Och jag kan med HELA mitt hjärta rekommendera henne till alla er som har lite problemig hy.


29 kommentarer29 kommentarer om “Andra besöket hos Lena, för att förminska porer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Häftigt! Vad kostar ett sådant besök?

  Reply
 • Väldigt olika beroende på vilka behandlingar man gör.. alla priser finns på hemsidan 🙂

  Reply
 • Finns ju inga kontaktuppgifter till You beauty…

  Reply
 • Det är samma som till YOU, de sitter i samma lokaler 🙂

  Reply
 • Visst har du opererat din näsa? Är jättestor skillnad mot dina äldre bilder!? berätta gärna om det jag är med intresserad av det och du har så fin näsa! Ha detfint!

  Reply
 • Haha! oj.. nej det har jag inte, jag har inte så mycket som rört mitt ansikte och skulle inte kunna tänka mig att göra det. Om det mot all förmodan skulle hända så skulle jag vara helt öppen med det här i bloggen 🙂

  Reply
 • åh, önskar att jag bodde nära eller i sthlm, hade velat gå till henne, hatar min hy!! massa roliga eksem hela tiden i ansiktet.
  btw din hy se vääldigt bra ut 🙂

  Reply
 • Åh, det låter superspännande! Keep updating! 😀

  Reply
 • Du skulle sätta dit extensions i ditt hår,har du gjort det nu? Kan du berätta lite om det? Vart gjorde du det isåfall? Pris?

  Reply
 • Tack för bra tips! Har haft problem med min hy så länge och ska börja spara pengar nu så man snart kan påbörja en behandling 🙂 Kommer definitivt söka upp Lena! 😀

  Reply
 • Det skulle ändå vara intressant att veta vad för behandling du fick förra gången på din hy. Var den en kemisk peeling (vilken syra etc), micro dermabrasion, laser eller något annat?

  Reply
 • Vad är det som gör henne bättre än andra hudterapeuter? 🙂

  Reply
 • Hon jobbar med medicinsk hudvård 🙂

  Reply
 • Det blir säkert jättefina resultat Linda! Jag är nyfiken på den förra behandlingen som du gjorde hos Lena, vad gjorde ni då? Din hy strålar!

  Reply
 • Vilket sammanträffande, jag var också där igår, måste ha varit strax före dig. Bokade tid efter att ha sett ditt inlägg, och jag är jättenöjd med resultatet efter första behandlingen. Har knappt hunnit prova produkterna jag köpte, men de verkar jättebra, och jag ser redan fram emot mitt nästa besök!

  Reply
 • Vad kul att höra 😀

  Reply
 • Vilken behandling gjorde du Therese? 🙂 Är också sugen på att boka en tid!

  Reply
 • Oj förlåt!!
  du har en superfin näsa i alla fall! Önskar jag hade en sån fin näsa som du!

  Reply
 • Hej Linda, kommenterat tidigare och även mejlat dig. Min fråga som jag undrar över är vad den första behandlingen var för slags behandling? VÄLDIGT tacksam för svar!

  Reply
 • jag är också nyfiken på vad det var för behandling du gjorde första gången? 🙂

  Reply
 • Har du verkligen en ring i näsan? Ursäta mig men jag tycker det ser hemskt ut.

  Reply
 • Alla har rätt till sin åsikt, det betyder inte att en behöver säga till folk vad hos dem en tycker är fult.

  Reply
 • Hej, skulle du kanske kunna fråga Lena nästa gång om hon vet om, eller kan tipsa om någon liknande hudterapeut som henne i andra delar av landet? Jag bor själv i malmö och stockholm är lite långt bort att resa för min del 😉

  Reply
 • Hej! Jag undrar vad skillnaden på den här behandlingen och en vanlig IPL behandling är? Kram!

  Reply
 • Hej, en fråga. Hur ser man ut i hyn efteråt, är man helt röd eller kan man gå tillbaka och jobba efteråt och ändå se ok ut?

  //Louise

  Reply
 • Har sett att det är många som frågar vilken behandling du gjorde förra gången, hade varit snällt om du kunde svara på det då det är många som undrar, vilket jag också gör!??

  Reply
 • Vad gjorde du för behandling första gången och vad kostade den? 🙂 förstår inte riktigt hemsidan…

  Reply
 • Allihopa som undrar vad Linda gjort för behandling. Jag ringde till YOU och beställde en tid för både konsultation och behandling. Den behandling Linda har gjort kanske inte passar er. Lena gör den behandlingen som passar just eran hy och vad ditt mål är. Så boka in konsultationstid och behandling på samma gång så ingår konsultation 🙂 så får ni det bästa utvalt till just er 🙂

  Reply
 • Hej! använder du fortfarande produkterna från exuviance?

  Reply