Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | February 21, 2014

Parfymen jag får mest komplimanger för är..

.. Tro det eller ej.. Men det är den karakteristiska “Fjortisdoften” Pink sugar från Aquolina
Det är en av två parfymer jag någonsin haft som jag också tagit slut på. Nu är jag inne på min andra flaska..
Och ja, jag gillar faktiskt att dofta rosa sockervaddsfluff!
Min tjockisfluffkatt Taro ville inte flytta på sig när jag skulle fota, så jag antar att han också gillar den då.

Denna doft är extremt söt och sitter heeeela dagen
Man känner sig liksom lekfull och glad med den på, och det är väl aldrig fel
Pink sugar finns på Eleven.se för ynka 175:- HÄR

Toppnoter
Bergamott, Apelsin, Grapefrukt, Fikonlöv, Vit persika, Röda frukter, Päron.

Hjärtnoter
Muguet, Jasmin, Jordgubbar, Hallon, Cederträ.

Basnoter
Florsocker, Vanilj, Tonkabönor, Mysk, Amber.


12 kommentarer12 kommentarer om “Parfymen jag får mest komplimanger för är..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, nu gjorde du min dag! Som jag har letat efter denna, den var min favoritparfym för flera år sedan, men flaskan tappades och jag glömde bort namnet på den. Blir att klicka hem på en gång, tacktacktack! 😀

  Reply
 • Jag har den också! Folk tycker den doftar jättegott, jag brukar också få komplimanger så fort jag kramar någon eller så. En gång när vi hade tenta var det dessutom en lärare som undrade högt vad det var för parfym som doftade så gott, haha, och tentavakterna började också undra, de pratade om vanilj och nybakat och vad det var. Jag hade precis kommit ångandes in i klassrummet och slagit mig ner, men satt där tyst sen ändå.

  Reply
 • Haha, så söt katt! ^^

  Reply
 • Åh jag beställde den för ett tag sedan och har bara använt den en gång.. Tyckte den luktade bränt socker när man just satt på den? Så jag vågade inte använda den igen. Får nog ge den en chans till :))

  Reply
 • ja men den gör ju lite det 😀

  Reply
 • Vad söt han är!

  Reply
 • Jag har också denna och får precis som du jättemycket komplimanger för den. Jag älskar den själv och kommer definitivt inte byta ut den på väldigt länge!

  Reply
 • Nu har de rea på eleven, den som är 30 ml kostar bara 119 kr nu 😀

  Reply
 • Hahaha ja han gillar nog också doften. Men såå gullig katt!

  Reply
 • på mig luktar den bara stark lakris – inte alls gott. Men på andra doftar denhär parfymen ljuuuuuvligt och sött!! Jag önskar att jag också kunde lukta sådär gott! tyvärr blir dofter annarlunda när den läggs på hud som doftar olika…

  Reply
 • I have that perfume and I LOVE IT!!!! I love the smell of pink cotton candy and just can't get enough.

  Reply
 • LOVE THIS!

  Reply