Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:06 | February 23, 2014

Linda gillar – Wild shadow pots

När man hittar budgetskuggor som verkligen är BRA och pigmenterade blir man glad. Det blev jag när Wild shadow pots från Max Factor kom ut på marknaden, nu finns dessa på REA på Eleven.se för bara 65 spänn styck. LÄNK HÄR

Tips: Dessa är suuuuperfina att göra eyeliners av med hjälp av Make up stores Mixing liquid (en vätska du kan använda för att göra eyeliners, fästa glitter osv)

/ It makes me happy when I find really great budget eyeshadows like Wild shadow pots from Max factor.
These are amazing to make eyeliners with!


6 kommentarer6 kommentarer om “Linda gillar – Wild shadow pots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Apropå ögonskuggor så jag har jag en liten undran här 🙂
  Jag skall sminka och fixa min sambos lillasyster inför hennes bal i år. Hon har grågröna ögon och jag vet inte vad hon skall ha för ögonskugga som passar till både hennes ögonfärg och hennes mörkblåa klänning. Hon har kall nyans på sin hy och ljusbrunt hår. Och skall det vara matt eller skimrande ögonskugga? Undrar om du vill tipsa om någon mer "neutral" färg som skulle kunna passa henne samt en med lite mer färg i.. så kan vi testa vilken hon känner sig finast i 🙂

  Ber om ursäkt för mina 100 frågor =/

  Mvh/ Carina

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar vilken ögon primer som du använder mest / tycker bäst om? 🙂 om ögonskuggorna sitter bra och länge och syns fint? Vore jätte kul att få något inlägg om detta! Älskar din blogg! Kram

  Reply
 • Verkar vara grym pigmentering! 😀

  Reply
 • Linda, kan du inte göra ett inlägg eller en vlogg som handlar om vad man borde ha i sin sminkväska? Jättebasic! Kram

  Reply
 • Hej Linda! Jag använder kajal i vattenlinjen dagligen och mitt problem är att den sitter UNDER ögat efter par 1-2 timmar, alternativt i ögonvrån. skit fult. så får hela tiden ta på nyt och ta bort det som hamnat utanför med en topps så ser det bra ut igen. Har varit inne på kicks och frågat dom och de sa att jag ska välja en vattenfast kajal vilket jag har. har provat vattenfast av märken som dior, clinique, anastasia,loreal. osv. ingen håller. så vad ska jag använda så det sitter några timmar iaf? hur gör du? kram Anna

  Reply
 • nytt*

  Reply