Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | February 23, 2014

Todays look – Rhine stones

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Too faced Summer eyes palette
Isadora Twist up metallic eye pen Deep black
MUS Volume mascara
Rhinestones from Panduro Hobby

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude
MAC lipstick Fleshpot

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust Twilight
NARS Blush Orgasm


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look – Rhine stones”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart kommer ditt hårsmycket ifrån?

  Reply
 • Hittade summer eyes paletten på eleven igår. För några veckor sedan var det någon som var sur att den inte gick att få tag på men finns som sagt på eleven.

  Reply
 • den finns nog på Bangerhead också.. Det är Enchanted glamourland som inte finns längre 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Som vanligt tycker jag du är du fantastisk på det du gör och för mig har smink aldrig varit så fräscht, varierande och roligt som nu. Tack för det! Jag har två önskemål och en fråga:

  – Jag skulle gärna vilja se en turtorial i närbild på hur du målar dina läppar. Primer(?), penna, läppstift, läppglans(?). Gärna mörka nyanser. Hållbarhet. "Dos and dont´s. Skulle gärna vilja höra dina tips och tankar om när du målar lite utanför kanterna för att få läpparna att se större/fylligare ut.

  – Jag har glasögon varje dag. Stora. Vore roligt med turtorial om dina tankar gällande smink och glasögon. Hoppas på att få tips och nya idéer!

  – Kan du tipsa om bra pennor(pigment och hållbarhet) att använda på vattenlinjen?

  Avslutar med att meddela att det finns INGEN(i hela världen troligen) som målar sina ögonbryn så bra som du gör! Bara så du vet. Efter att ha kollat på en massa "How to get perfect eyebrows turtorials" trodde jag man inte kunde få dom jämna, snyggt ifyllda men samtidigt naturliga. Det kan man ju!

  Allt gott! 🙂

  /Michelle

  Reply
 • Jättesnygg sminkning! Färgerna och smyckena klär dig verkligen 🙂

  Reply
 • Jag såg dig igår, hihi! 🙂 Ville dock inte säga hej då du stod å pratade med dina vänner, men vill bara säga att ni alla såg svinsnygga ut!

  Reply
 • Jag undrar också vart hårsmycket är ifrån? Jättefint! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Undrar bara hur du fäste stenarna? Mixing liquid? Jätte tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Tutorial please! Jättesnyggt!!!

  Reply
 • Jag skulle jättegärna vilja veta mer om KM's koncept, och även hur du tänker kring tillverkan av både makeup & hårprodukter. Också mer om hår, hur du jobbar/ kanske några knep? & en sista sak, var hårsmycket från Zara du visade för ca 3 v sen går att få tag på. Tack för bra blogg 🙂

  Reply
 • You look stunning!

  http://kadddii.blogspot.com/

  Reply
 • Älskar din sminkning! Undra vilken foundation du har använt här?

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en fråga angående läppstiftet Fleshpot från MAC. Jag har letat efter den överallt men hittar det inte bland Läppstiften. Jag bor i Gävle och där har vi en butik som heter KICKS och via deras hemsida kan man beställa MAC-produkter. Tyvärr finns inte (Fleshpot) detta läppstift med. Jag läste på internet att detta läppstift ev var en säsongsvara? Stämmer det eller vet du vart/hur jag kan få tag i det. Jag tycker det är så snyggt.
  Med vänlig hälsning
  Malin Nilsson

  Reply
 • Jag tror inte det finns i Sverige, utan är en PRO-produkt. Jag köpte mitt i London

  Reply