Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 24, 2014

Todays look – Left the past unspoken. Those years, they haunt me still

Alltså, hur snygg är inte denna skuggan från Bare minerals? Jag dör lite! Har inte ens någon primer under och den är sååå snygg och glansig.
Likaså fransarna från Depend.. de har legat här hemma i en låda hur länge som helst, och tog fram dom idag. typ de snyggaste jag sett, känns som en riktig fullträff idag!

Jag har använt/I’ve used
Bare minerals BARE ESCENTUALS HIGH SHINE EYECOLOR Glisten
MUS Cake eyeliner black
Depend lösögonfransar nr 3
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Fleshpot
MAC Lipstick Creme d’nude
Palina Lipgloss Twiggy

Kinder/cheeks
Yves Rocher natural blush Teint medium abricoté
Youngblood lunar dust Twilight
MUS MS Desert


25 kommentarer25 kommentarer om “Todays look – Left the past unspoken. Those years, they haunt me still”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snyggt!

  Reply
 • Glammigt och vardag på samma gång. Fräscht!

  Reply
 • Så vakkert! Er det kun Bare Minerals øyenskyggen du har over hele øyet? Såg ut som den var litt mørkere i globallinjen 🙂

  Reply
 • tack! det är samma skugga på hela locket 🙂

  Reply
 • Såååå snyggt, älskar din blogg!! Tänkte bara höra med dig om du fortfarande använder a-creme? har nämligen tänkt köpa den och börja använda och smöra fejjan med, rekommenderar du den fortfarande?:) tack för en superblogg!! kram

  Reply
 • Otroligt vackert ! Vilken foundation använder du nu? kan du inte skriva med det i varje todays´ look 😀 din hy är så lystergivande och riktigt fin i denna foundation 😀 Ha en underbar dag!

  Reply
 • Kan du inte börja med att skriva ut vilken foundation du använder? 🙂

  Reply
 • Superfin eyeliner! Ska köpa en cake eyeliner från MUS vid min födelsedag 🙂 Men en fråga med vattnet; ska man doppa penseln eller liksom droppa på vatten på kakan?

  Reply
 • Blev lite glad när jag såg denna make-upen då jag faktiskt hade tänkt att rekommendera skuggan till dig ^^ Den är så fin! Du är så otroligt vacker, Linda!

  Reply
 • Vart använde du desert på kinderna här? Kram

  Reply
 • Det är stört hur snygg du är!!

  Reply
 • Hej fina du, jag är på jakt efter den perfekta foundationen. Jag såg din video om foundation, om gul el röd underton, det är nog så att jag har en röd underton men jag vill dölja det, ska jag då välja en gulfärgad foundation (tex från MAC), eller jag ska välja den rosafärgade för att det inte ska se konstigt ut? Är vädigt ljus och blond men blir röd vid minsta beröring. Vilken tycker du är den bästa foundation (jag vill/måste ha en täckande)?

  Reply
 • Vilken foundation använder nu på bilden? 🙂

  Reply
 • Skitsnygg!! 🙂

  Reply
 • Som alla andra, vilken foundation? Puder?

  Reply
 • Gud så snyggt! Jag har jättesvårt med ögonskuggor. Har väldigt tunga ögonlock och känns som att dom alltid ser tyngre ut med ögonskuggor. Tips på hur jag kan lägga det bra? Färger osv 🙂

  Reply
 • Fullträff!!

  Reply
 • Du borde börja skriva med varje look vilka bas produkter du har använt för looken! 🙂

  Reply
 • Hej! Dehär handlar inte om inlägget direkt men du har så fin hud och verkar veta vad som passar den så inte porer täpps igen osv.. Min hud har vart lite upp och ner! Kommer upp lite små grejer då och då men nu har ja haft lov en vecka och låtit huden vila och har inte haft en finne.. Har också smörjt in mig med produkter ifrån dermalogica som gjort att min hud blivit bättre ( bara mina fula ärr som de finns lite av) sen idag så sminka ja mig och krämen ja använder under är ganska fet vilket inte är spc bra har ja hört?! Foundationen ja använder heter Manhattan och är ganska fet den med, så tror du att ja använder fel produkter för min hy? Alltså krämen o basen? För det känns bara som huden blir sämre när ja börjar sminka mig.. Skulle bli glad för ett svar hehe, även om du inte är expert så kanske du har en ide?

  Reply
 • Hej! Funderar på att köpa denna skugga! Men är den varm eller kall i färgen? Ser inte riktigt..

  Reply
 • Så fint verkligen! Kan du göra en tutorial på detta? Har en liknande ögonskugga hemma och tycker det är jätte svårt att få till den där perfekta blendingen.

  Reply
 • Det sjukaste jag någonsin sett! Så himla snyggt och romantiskt!! Måste införskaffa mig både fransarna och skuggan.

  Reply
 • Wow, så himla fint! 🙂

  Reply
 • pls pls pls do the tutorial on this look. were u only using 1 eyeshadow for this look? love it! so pretty. love u Linda!

  Reply
 • Your make-up is amazing ! I would like this make-up on my face sometime 🙂
  You've big talent!
  Kisses

  Reply