Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | February 25, 2014

Todays look – En sån där urballning man behöver ibland

Vi behöver alla dom: urballningarna! De kan komma i alla former.. Sång, träning, måleri, kladd.. vadsomhelst.
Nu måste jag duscha! 😉

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
NARS Duo eyeshadow Kauai (Lila och antik-silverskimmer)
Anastasia Hypercolor Mega watt green
Anastasia Hypercolor Teal Tornado

Läppar/lips
MUS Lipstick Bare
MAC Lipstick Fleshpot

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
Youngblood Lunar dust Twilight


23 kommentarer23 kommentarer om “Todays look – En sån där urballning man behöver ibland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahah du är så jävla cool!!!!!

  Reply
 • SNYGGT! Önskar att jag var lika vacker som du..

  Reply
 • Så häftigt! 🙂

  Reply
 • Åh herregud vad snyggt! Är det inspirerat av 30stm's colorwars? 😉

  Reply
 • Det var inte tanken från början.. Men såg sedan att det såg ut som det. Något underliggande tror jag 😉

  Reply
 • Jag har också det mus lipstick bare, men den blir inte alls så där jämn o fin på mina läppar utan mer sprickigt på nå vis. Antar att det är för att jag har torra läppar. Vad kan jag göra åt det??

  Reply
 • Peela läpparna är en bra idé! Jag använder make up stores lip care mix som har peeling men man kan även blanda socker och honung och använda! Peela läpparna försiktigt och lägg sedan på läppbalsam och sedan läppstift, tycker det blir jämt och fint då 🙂

  Reply
 • Påminner om daniel adamsray! Hahah

  Reply
 • Åh! Får mig att tänka på Holi – The color festival! Supersnyggt! 🙂

  Reply
 • Oh my goodness Linda I LOVE the third picture!!! Please post more pictures that are large like that one – it's gorgeous!!!

  Reply
 • Hej! Brukar aldrig kommentera men eftersom jag uppskattar dig blogg väldigt mycket känner jag min nästan skyldig att säga nåt? Haha.
  Har alltid gillat smink men inte fattat att man kan göra så mycket mer än min gamla vanliga slentriansminkning. Och aldrig riktigt inspirerats av någon blogg eller make up artist, tills jag hittade hit.
  Självklart är du sjukt duktig på det du gör, men det är mer än så. Tycker att du är så inspirerande och gör sinnessjukt snygga sminkningar.
  Har lärt mig så mycket användbart av dig, plus att jag har mycket bättre produkter i necessären numera. Kort sagt, tycker det är hundra gånger roligare att sminka mig numera och jag har fått ett förnyat intresse för smink och skönhetsprodukter!
  Tummen upp!

  Reply
 • Snyggt! Jag har en fråga som jag skulle bli tacksam för om du kunde svara på! 🙂
  Kan man lämna tillbaka en obruten foundation? 🙂

  Reply
 • Jääävlar vad snyggt!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar om du har nåt tips på produkter jag kan använda för contouring som är i puderform. Använder bara foundation och concealer från Tikei, eller andra märken som inte testar på djur och har därför färre valmöjligheter. Jag är även väääldigt blek och tycker därför det är svårt att hitta nyanser som passar mig, färgerna är oftast något för orangeaktiga och de gånger jag rådfrågat personal har de gett mig en alldeles för mörk shadingskugga som kanske ser bra ut på kvällen men verkligen inte på dagen.

  Väldigt tacksam för svar!

  Reply
 • Prova NYX. Dom har en färg som heter Taupe som är ljus och sedan har dom ett contour kit också som är lite mörkare! Inga produkter från NYX är djurtestade 🙂

  Reply
 • Det är förbjudet att sälja djurtestade produkter i EU, så du kan köpa vad som helst i princip. Däremot finns det ju märken som testar på djur för sin kinesiska marknad t ex, som Mac exempelvis.

  Reply
 • Every weekend i used to go to see this web site, for the reason that i wish for enjoyment, as this
  this web page conations actually good funny information too.

  Reply
 • Den sminkningen påminner om den jag hade på Halloween för två år sedan då jag skulle vara en tränymf! <3

  Reply
 • Så jävla snyggt! Oerhört kul att se, jag hoppas att det kommer mer sånt! 🙂

  Reply
 • Jag vet att du har skrivit ut detta tidigare med jag har glömt, vad för kamera/utrustning använder du? Liksom både sminket och bilderna är helt fantastiska i din blogg! 🙂

  Reply
 • Snygga bilder!!

  Reply
 • Så häftigt! Riktigt snyggt! 🙂

  Reply
 • Snygg urballning!!!

  Reply