Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:09 | February 26, 2014

5 dagar efter nålningen

Fem dagar efter Dermapen (nålningen) har jag börjat fjälla, jättemycket!
Huden har börjat bytas ut på de ställen Lena körde med Dermapen helt enkelt, vilket ska hända.
Skitjobbigt tycker jag, men det blir ju ett bra slutresultat. Jag får gå och smörja ansiktet dagarna i ända nu ett tag tills huden faller av helt enkelt

/Five days after Lena used the dermapen my skin feels dry and flaky. And that’s actually what was going to happen!
It’s soooo annoying though.. I have to moisture my skin several times a day right now.. haha


9 kommentarer9 kommentarer om “5 dagar efter nålningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Missa inte att du skrivit målningen istf nålningen i rubriken 🙂
  //Korrekturläsaren

  Reply
 • haha, oj! det är min dator som korrigerar allt helatiden 🙂

  Reply
 • Så jobbigt 🙁 Men får hoppas att resultat blir bra efteråt! 😀

  Reply
 • Hur gör man med smink under tiden? Får man sminka sig efter behandlingen eller måste man vänta några timmar eller dagar?

  Reply
 • Vad hette behandlingen du gjorde hos henne första gången?

  Reply
 • Är superintresserad av att prova detta. Vad gör behandlingen med pigmentet i huden? Har hud som är väldigt ljus runt munnen som jag inte blir solbränd på, detta är superjobbigt eftersom det ser ut som jag har en vit mustasch ibland. Vore gött att få bort detta och funderar om det kan bli bättre med dermpen? Har du nån koll? 🙂

  Reply
 • Hejsan! Är jätte sugen på en behandling! Men hur fungerar det här… Blir man röd i hela fejset efter en behandling? Får man använda smink direkt efter? Hur många gånger gör man behandlingen?

  Reply
 • Jag märker att det är väldigt många som undrar hur din första behandling gick till, där i även jag. Men jag märker också att du inte svarat någonstans? Vi är så många som vill veta så varför inte göra ett inlägg om det och faktiskt svara på dina läsares frågor? Jag har själv jätte mycket problem med min hy men bor nere i Skåne så har inte den möjligheten att gå till Lena och få behandling. Så kom igen och svara nu 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har svarat i ett inlägg 🙂
  Hon har gjort en behandling anpassad för just MIN hy, vad den behöver.. ingen annans, hon blandar olika syror och grejer för att det ska passa personen i fråga, så behandlingen heter inget speciellt, utan är anpassad för att neutralisera just min hy 🙂

  Reply