Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:24 | February 26, 2014

Todays look – Wedding inspiration

Jag får många frågor om bröllop osv. Men pga tidsbrist kommer jag att tacka nej till alla bröllopsbokingar i år. Jag har helt enkelt inte tid. Men dock så vill jag gärna fortsätta att inspirera till bröllop och bal. Här kommer en bröllopsinspirerad make!

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Palina Starust Marlilyn
Palina Stardust Cameron
Palina stardust Angelina
MUS eyepencil Not so dark
MUS Cake eyeliner black
MUS Volume mascara
Depend Lösögonfransar nr 3

Läppar/lips
Too faced color drenched lip cream Nude Beach

Kinder/cheeks
NARS Blush Goulue (från Guy Bourdinpaletten)
MUS Wonder blush Goddess
Youngblood lunar dust Twilight


13 kommentarer13 kommentarer om “Todays look – Wedding inspiration”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är verkligen otroligt vacker!!

  Reply
 • Jättefint verkligen!

  Reply
 • Hej jag tänkte på den vita ögonskuggan vid inreögat.. när man får ögonbajs så måste man ju pilla där och då försvinner ändå det vita :(:(:(

  Reply
 • Hej!
  Jag har en fråga om foundation.. Jag skulle så gärna vilja använda det för att jämna ut min hy. Men ALLA foundation jag testat blir typ "kakiga" på min hy och jag ser jätte torr ut. Samma sak när jag använder Make up stores cover all mix.. Vad ska jag göra för att förhindra det? Vore JÄTTETACKSAM för svar i ett inlägg så jag ser det!
  Älskar dina sminkningar. Du är fantastiskt duktig!

  Reply
 • Du är så fin! Vart är hårblommorna från?

  Reply
 • Hi ! I love those earrings you have in many of your latest pics….So simple but so nice ! Where are they from ? Can I order them online ?

  Reply
 • Not exactly the same, but they look almost like these; http://www.efvaattling.se/dots-for-ears-orhangen-silver/p/1611

  Reply
 • Men nästa år då? Jag bor lite utanför Kristianstad och gifter mig i augusti nästa år. Skickade mail för ett tag sen med en förfrågan.
  Hade gjort hela min dag om du kunnat komma och sminka mig och mina tärnor 🙂

  Reply
 • I nuläget kan jag tyvärr inte svara på det, du får återkomma då 🙂

  Reply
 • Så snygg! Helt perfekta ögonbryn, älskar dom!

  Reply
 • nice pics she looks very cool in this dress <a href="http://www.matrisms.com/&quot; title="matrimonial service- find suitable match here"> click here for love couples , partner love stories and matchmaking service for free </a>

  Reply
 • Oo, snälla, söta, gulle, gör fler inlägg om bröllop. Jag gifter mig ju på nyårsafton i Zimbabwe och jag har svårt att se att jag kommer att hitta en bra make up artist där, så jag gör nog mitt eget smink. Alla tips mottages väldigt tacksamt <3

  xx

  Tess

  Reply
 • Hade gärna velat se en tutorial på en sotning som passar snyggt till bal till en korall färgad klänning, något du tror du hade kunnat visa? 🙂 för övrigt så är du grymt snygg och är bäst på det du gör, följt din blogg länge och du bara förbättras! <3

  Reply