Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:55 | February 27, 2014

Lyster lyster, och mer lyster

På riktigt, Trixi har typ den finaste hyn jag någonsin sett, och en sån måste man ta vara på, med så mycket lyster som möjligt.
Till dagens plåtning för Stureplan.se körde jag en väldigt nude look med lite gul ögonskugga (tror den heter Sunf, och kommer från Emite) Har snöat in på just gult, orange och rött..
För den underbara lystern har jag använt Strobe cream från MAC samt Lunar dust Twilight från Youngblood.
läpparna är Dior Rouge dior 531 Rose Crinoline och Isadoras Multi vitamin gloss Lychée


6 kommentarer6 kommentarer om “Lyster lyster, och mer lyster”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag har extremt känslig hy och är allergisk mot massa saker, och på sistone har jag också börjat reagera på smink. Alla mina roliga saker från MUS och andra vanliga märken, paletter, skuggor, rouge, shaders – inget kan jag använda längre. Skitsurt:( Så nu måste jag bygga upp allt från grunden igen. Har köpt några grejor från Clinique som fungerar. Du som har så stor erfarenhet – har du några förslag på märken som funkar när man är allergisk och känslig?

  Reply
 • lägger mig i lite här 🙂
  jag har också haft problem med väldigt känslig hy, för mig som brukar använda foundation rätt mycket var det viktigt att hitta en snäll. lavera natural liquid foundation är väldigt snäll mot huden och innehåller i princip bara naturliga grejer. vad gäller ögonskuggor o rouge o sånt är oftast lösa mineralpigment snällast.
  clinique har tyvärr rätt mycket elaka ingredienser i sina grejer, så var lite försiktig där, men funkar det så är det ju kanon!

  Reply
 • Jag hoppar också in med lite tips för känslig hud!

  Jag har personligen psoriasis och extremt känslig hur (min hudläkare ha gett upp och har helt enkelt bett mig att testa mig fram). Då jag har känslig och torr hy så måste jag åter fukta minst 2ggr dag så jag använde dermalogica tinted moisturizer, den är fantastisk. Sen brukar bareminerals funka och clarins har en fantastisk concealer som inte sätter sig i de torra partierna. Annars så är mitt enda tips att ta testers på ALLT, jag kan t.ex. ha armanis foundation men när jag testade deras concealer så svullnade mina ögon igen. Alla produkter är ju olika även om de är samma märke tyvärr.
  Men håll dig borta från de billigare märkena och lägg lite mer pengar på bra produkter som är snälla mot huden 🙂
  Håller med Bella ovan om clinique att de kan vara rätt elaka mot huden (jag kan inte ha deras produkter) men om de funkar på dig så är det ju toppen!

  Reply
 • Då lägger jag mig oxå i och säger – TESTA IDUN MINERALS!
  Säljs på Kronans Apotek bland annat och deras foundation som smälter på huden är heeeeelt fantastisk och ger en otrolig lyster! Det är dessutom bara högrenade mineraler i, dvs. helt naturligt innehåll (och innehåller INTE talk eller mineraloljor som täpper till eller bismuth som man kan få reaktioner på).

  Verkligen värt att testa! Drygare smink kan du dessutom inte hitta! Och håller i ÅRATAL! 😀

  Reply
 • superfräscht! 🙂

  Reply
 • Jag är också inne i en lyster/glow period..måste vara våren som gör sig påmind 🙂

  Reply