Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 28, 2014

Be a lady

Älskar MAC:s mineralize rich-läppstift! Det splitternya “Be a lady” är inget undantag. Perfekt för våren tillsammans med en fräsch bas och lite mascara.
Pris 255:-

/Love Mineralize rich lipsticks from MAC! “be a lady” is perfect for spring with a fresh base and some mascara.


11 kommentarer11 kommentarer om “Be a lady”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag undrar bara hur du gör med din septum på vissa bilder eftersom den inte syns. När jag skaffade min septum så kunde jag inte byta smycke på jättelänge för det gjorde så ont men det känns som att du byter ibland eller photoshopar du bort den?

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag är lite sugen på att testa Makeup forevers hd foundation. Jag är väldigt ljus i hyn med gula undertoner och såg att du använder Marble (vilket är den ljusaste för oss med gula undertoner) Jag sitter och funderar om den kommer att bli för mörk för mig och undrar därför vilken färg du har på Make up stores foundation för att kunna jämföra? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag skulle verkligen behöva tips om en bra rougeborste. Ska jag köpa den stora från real techniques, eller en mindre grön/rosa från bdellium tools? Eller annan? Alltså, vilken ger snyggast resultat enligt dig. Jag har ganska litet ansikte precis som du, och använder ett relativt högpigmenterat rouge.
  Kram på dig!!

  Reply
 • This shade is lovely. I will have to pop it onto my shopping list!

  Reply
 • Åh vilken härlig färg!

  Reply
 • Superfint läppstift!

  Reply
 • Riktig fin och fräsch färg! Var köper du mac-produkter? I butik eller beställer du från nätet?

  Reply
 • Riktigt härlig färg! Jag har problem med läppstift då min underläpp ser ut att ha dubbla konturer.. målar jag de inre så ser läppstiftet smetigt ut, målar jag de yttre så ser det ut som att jag målat utanför. Vet ärligt talat inte hur man ska gå till väga i mitt läge. Har du några tips, eller du kanske aldrig stött på problemet förut?

  Reply
 • Riktigt härlig färg! Jag har problem med läppstift då min underläpp ser ut att ha dubbla konturer.. målar jag de inre så ser läppstiftet smetigt ut, målar jag de yttre så ser det ut som att jag målat utanför. Vet ärligt talat inte hur man ska gå till väga i mitt läge. Har du några tips, eller du kanske aldrig stött på problemet förut?

  Reply
 • Det problemet har jag också! Skulle gärna vilja ha lite tips 🙂

  Reply
 • Jättefin färg! 🙂

  Reply