Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:00 | February 28, 2014

Tutorial – Locka håret med GHD-styler


11 kommentarer11 kommentarer om “Tutorial – Locka håret med GHD-styler”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kan va de absolut sämsta jag sett…

  Reply
 • Berätta jättegärna vad jag ska göra för att det ska bli bättre om detta var det sämsta du sett! all input är bra input. Med vänlig hälsning,
  Linda

  Reply
 • Inget att bry sig om Linda. Klassiskt troll. Du gör ett alldeles fantastiskt arbete med din blogg och dina tutorials!! Och om någon inte skulle tycka det får de väl låta bli att läsa.

  Reply
 • Är det bara jag som aaaldrig kan se några videos genom min iPhone/safari?
  Det är liksom bara helt vitt.

  Reply
 • Bra att du visade detta med plattång. På något sätt så blir det typ ändå aldrig bra när jag gör det. Och det funkar knappt att locka heller, med vanlig locktång. Tror du det kan bero på att mitt hår är för slitet? :/ Gör gärna mer hårvideos! Jättekul att se på 🙂 kram!

  Reply
 • Jag kan heller aldrig se filmklippen från min lur, helt vitt. Måste alltid öppna nytt fönster med youtube och söka fram klippet.

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har aldrig färgat mitt hår men är jätte sugen på att färga det. Ingen stor skillnad då jag nu har brunt men vill ha det lite mörkare. Och jag undrar vad använder du för hårfärg? Har kollat runt ett tag men är så osäker på vad jag ska välja när det gäller märke, färg, färga själv eller på salong? Skulle bli jätte glad om du kunde svara på mina frågor! Du är en stor inspiration för mig och du är otroligt duktig på det du gör! Så kul att se hur du utvecklas då jag följt dig ett bra tag!
  Ha en bra dag! /Michelle

  Reply
 • Kan heller inte se med iphone.. Kan du inte lägga till en hyperlänk på inlägget Linda??

  Reply
 • Ni som inte kan se videor i mobilen, gå helt enkelt in i youtube-appen och sök på Bangerbeauty eller Linda Hallberg… det har hon ju sagt förr….

  Reply
 • Jo, absolut kan man det. Men jag tror att många med mig som alltid surfar på ipad tycker det skulle vara trevligare om vi också kunde få se Lindas video-tutorials utan att behöva lämna Safari för att öppna YouTube-appen och börja söka!

  Reply
 • Problemet är att det inte går att lägga in de länkarna då de bara försvinner.. önskar jag kunde tillgodose allas behov, tyvärr går det inte i nuläget, men ska se vad jag kan göra åt saken

  Reply