Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:17 | March 1, 2014

Poppet

Poppet från Ciatés Dolls house collection är bara så jävla snyggt!!


5 kommentarer5 kommentarer om “Poppet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! 🙂 Kan inte du göra en video med lite tips på hur man får snygga starka välvårdade naglar? Någon bra rutin, kosttillskott, stärkande nagellack eller något sådant som du kanske kan ta upp? Mina naglar är helt kassa, mjuka och flikar sig lätt så att jag blir tvungen att riva av dem. Är omöjligt att ha långa naglar i någon längre period, svårt att hålla alla jämna och fina då 🙁

  Reply
 • var köpte du detta nagellacket eller kollektionen? 🙂

  Reply
 • bedårande färg!

  Reply
 • Åh vilken underbar färg! Verkligen vårglädje över den 🙂

  Reply
 • Ja det var verkligen underbart!

  Reply