Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | March 1, 2014

Todays look – Across the universe

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Sephora Colorful eyeshadow Lunar eclipse
Sephora Colorful eyeshadow Across the universe
Sephora Colorful eyeshadow Planet earth
Sephora Colorful eyeshadow Supernova
MUS MS Deadly
MUS MS Desert
MUS Volume mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude
Yves rocher Grand rouge Rose Poudré

Kinder/cheeks
NARS Blush Goulue
MUS MS Desert
Youngblood lunar dust Twilight


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look – Across the universe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag heter Agnes och fyller 18 snart! På min 18 års fest vill jag såklart vara döda snygg och jag gillar verkligen att sminka ögonen lite mörkare, lite sotade. Det tycker jag är jätte snyggt! Men, jag har tyvärr bara hittat svarta kläder som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig på min fest. Och då tänker jag att jag inte vill ha så mörka ögon efter som att de kan lätt bli lite "halloweenigt". Har du något tips på en fin rolig fest sminkning som man även kan ha till svart utan att de blir så mörkt? Du är så himla duktig! Hoppas du kan hjälpa mig lite med mitt lilla problem! Kram kram / Agnes

  Reply
 • Hej Linda! Vet att du i början använde Mary Kay produkter, tänkte fråga varför de inte används så mycket längre ? kram!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är en tjej som går sista året på gymnasiet och håller på att funderar på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill arbeta med osv. Och jag har senaste året blivit väldigt intresserad utav smink… Så jag har några frågor
  Vet du någon skola där man kan plugga till MUA? Och måste man vara jätteduktig och kunna massa för att kunna plugga till MUA? Jag undrar även hur det ser ut med jobb på den fronten, är det jättesvårt att hitta jobb efter en MUA utbildning?
  Vore JÄTTETACKSAM om du kunde svara på detta!

  Reply