Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | March 2, 2014

Balmain hair extensions

För typ en och en halv vecka sedan satte jag åter i extensions i håret.
Jag är ju en sådan som blir så förbannat trött på samma längd, samma färg osv, och kände inte för att klippa av det, ej heller för att färga.
Steve på YOU frågade då om jag ville prova Balmains hår som jag sett på både Marie Serneholt och Petra Tungården förut, och det tycker jag blivit så fint!
Min färg fanns dessvärre inte i “Snabbvarianten” där man sätter i fem och fem, Så Victoria satte i en och en på mig, vilket också förde oss närmare varandra under de kommande ca fyra/fem timmarna (jag trivs ju på YOU så jag skulle kunna vara där hela dagen)

Hon satte först i 60cm för att jag tänkte att jag ville ha lååååångt hår, lite hippiestyle, men när jag sedan såg att 60cm var ca ner till rumpan så var jag inte lika happy about it.. jag vill ändå att det ska se naturligt ut. Så vi klippte av håret en bra bit så det ändå fick lite längd, samt tjocklek.
Hårkvalitén jag satte i är “fine hair” och det finns även “regular” för er med lite grövre hår.

Jag har faktiskt inte en full förlängning heller, utan några färre. Minns inte exakt hur många. För jag vill ju ha en lite sliten känsla på mitt hår, gillar inte alls känslan av ett nyklippt hår om jag ska vara helt ärlig..

(Håret jag satt i är i ett samarbete med YOU,  jag har från deras sida inga några krav på mig att skriva om det, eller att utvärdera det, men jag gillar håret, och vill självklart att ni ska veta vad jag gillar och inte gillar, och kommer ge mitt ärliga utlåtande så länge håret sitter i. )

Vill ni veta mer om priser och metoder, samt all info finns på YOU:s hemsida HÄR


4 kommentarer4 kommentarer om “Balmain hair extensions”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här