Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | March 3, 2014

Todays look – From the ashes to the sky

Jag har använt/I’ve used
MUS Cake eyeliner black
Max factor Excess intensity longwear eyeliner 05 (silver)
MAC Superslick liquid eyeliner Nocturnal
Emite eyeshadow Sunf
MUS Eyepencil Not so dark
House of lashes Noir fairy black (Cut in pieces)

Läppar/lips
MUS eyepencil Not so dark
Max factor Excess intensity longwear eyeliner 05 (silver)

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust Twilight
MUS MS Smog


9 kommentarer9 kommentarer om “Todays look – From the ashes to the sky”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Otroligt häftigt!

  Reply
 • Men så jääääkla snyggt Linda!! 🙂

  Reply
 • Lite Lady Gaga-stil, skithäftigt!

  Reply
 • Herrejävlar va snyggt!!!

  Reply
 • Ascoolt!
  Måste bara fråga en sak om Make Up Stores cake eyeliner. Köpte den för en månad sen ungefär men jag måste säga att jag är sjukt besviken. Det faller ner små svarta korn på kinderna både precis när jag lagt på den och så fortsätter det under dagen. Dessutom kladdar det av massor på ögonlocket trots att jag har ögonskuggsprimer, eftersom jag har ganska feta ögonlock som dessutom är tunga… Jag blandar den med vatten som en vanlig vattenfärg men det håller liksom inte, ska jag ha något annat att blanda med istället så att det håller bättre?

  Reply
 • Köp mixing liquide från MUS, har slutat helt att använda vatten när jag målar med cake-eyeliner..Håller hela dagen, och smular inte heller.
  Glöm inte att pudra ögonlocket ordentligt om du bara har primer på ögat. Annars räcker ögonskuggan för att matta ner ytan på ögonlocket.

  Reply
 • Jag använder ALLTID primer, och någon typ av puder (antingen skugga, eller vanligt puder) ovanpå, och sen eyelinern. Pudret gör att locket håller sig torrt och då kladdar inte eyelinern. Och det även om du har bara vatten 🙂 Jag tycker personligen inte heller att den funkar på tunga nakna lock .

  Reply
 • Du är så himla begåvad och sjukt duktig!!!!

  Reply
 • Skulle vara kul om du började göra sminkningar som är inspirerade av kändisar 🙂

  Reply