Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | March 5, 2014

Läsarfrågan: Vart hittar jag NARS på nätet?

I Sverige finns ju bara NARS på Sephora, vilket inte är så lättillgängligt för alla.
Men du kan hitta NARS på nätet också, på tex. ASOS.com, en sajt jag råkat bli lite lätt beroende utav..

/Got many questions about NARS and where you can get it in Sweden (it’s only available at Sephora)
You can order your NARS-products at ASOS.com. Just a tip


17 kommentarer17 kommentarer om “Läsarfrågan: Vart hittar jag NARS på nätet?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Alltid när jag har rött läppstift ser jag så grå ut i hyn, har vanligtvis lite grågul blek hy. Jag undrar om det finns nyanser av rött som passar till olika hudfärger?

  Reply
 • NARS säljs på visserligenasos.com men det går endast att köpa det om man bor i UK eller Irland….

  Reply
 • Kan ju inte vara sant då hon själv är beroende av den?

  Reply
 • NARS säljs på visserligen via asos.com men det går endast att köpa det om man bor i UK eller Irland….

  Reply
 • Jag har beställt från asos till Sverige flera gånger. Fri frakt dessutom!

  Reply
 • Jag beställde direkt från Nars europeiska sida (www.narscosmetics.eu), gick himla snabbt och smidigt! Frakten är rätt dyr så ett tips är att beställa för minst 50€, då är den gratis!

  Reply
 • Som någon redan skrivit så står det att NARS produkterna bara skickas till Uk och Irland. Annat smink och kläder går däremot att skickas till Sverige med gratis frakt 🙂

  Reply
 • Älskar asos dom har riktigt bra priser, har du testat rimmel som finns där :)?

  Reply
 • Hej Linda! Jag skulle vilja ha lite tips om hur man kan sminka sig om man har väldigt röd hy. Jag är väldigt värmekänslig och blir väldigt lätt röd i ansiktet utan anledning, blir även alltid röd och inte brun i ansiktet på sommaren. Jag har dock "normal" hy på resten av kroppen. Finns det även något annat jag kan göra för att motverka detta eller dämpa det röda? Jätte tacksam för svar!

  Reply
 • Vet fasiken inte vad jag gör för fel mes min bas! Även om jag fuktar mycket, använder primer osv så ser det så himla kakigt ut och det lägger sig liksom som prickar i hårsäckarna om du förstår?! Har många olika Foundations, allt från löspuder från bare, till massvis av olika flytande.. och det blir så med alla?! Och jag har bra verktyg redan?!
  Vill ha den där perfekta finishen, med lite lyster! Har varken problem med finnar och har en hyfsat bra hy! Så förstår inte vad jag gör fel.

  Kramis

  Reply
 • Hej Linda! Kan inte du göra ett inlägg eller ett video inlägg där du visar vilka penslar som är bäst och vilka som passar bäst att använda till smink , typ till ögon, till fondation o.s.v.
  Kram!

  Reply
 • Går tyvärr inte att beställa Nars från asos om man bor i Sverige. Nån som vet nån annan sida man kan beställa från?

  Reply
 • Jag har alltid beställt mina NARS-produkter på hqhair.com som dessutom har gratis frakt, Iom att de är baserade i UK är det inte heller någon risk att åka på tull! 🙂

  Reply
 • Det går inte att beställa NARS från Asos, HQhair, SpaceNK eller någon annan brittisk sida, då dom inte fraktar det utanför UK/Irland numera. Det är nåt nytt för jag har själv köpt NARS via Asos förut. Nu får man vända dig till NARS europeiska hemsida.

  Reply
 • jag beställde nyss från Asos..?

  Reply
 • Hej, alltid när du har på creme d' nude från mac ser den väldigt naturlig ut, men när jag använder den så ser den inte ut så! Hur applicerar du det och använder du nåt mer än den? Kram!

  Reply
 • hej! Det har med hudtonen att göra, du har troligtvis inte riktigt samma hudton som jag och därför ser den annorlunda ut

  Reply