Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:10 | March 6, 2014

Linda tipsar: Hur du behåller en snygg kall hårfärg, ljus som mörk

Jag har alltid använt silverschampoo, mörk som ljus (förutom när jag var rödhårig såklart)

Silverschampoot innehåller blålila pigment som dämpar varma toner i håret. Så har du råkat bleka håret och fått en gul ton är silverschampoot räddaren i nöden. Eller har du som jag, bara lite varma pigment i ett mörkare hår, ha i silverschampoot i torrt hår och låt sitta i ca en halvtimme, som en inpackning! Funkar skitbra om du vill ha en kallare ton (Iallafall på mig, alla hår är såklart olika)

När jag bodde i Linköping introducerade min vän Erica mig för Loreals silverschampoo som är enligt henne, det allra bästa och mest pigmenterade (hon är frisör) Då var jag också blond och använde detta mycket. Men även nu faktiskt, så brukar det alltid stå en flaska och damma någonstans 🙂

Nu kostar den stora flaskan på 500ml bara 175 spänn (ligger egentligen på 289:-)  på Eleven.se (Länk HÄR)


16 kommentarer16 kommentarer om “Linda tipsar: Hur du behåller en snygg kall hårfärg, ljus som mörk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dejligt at du nævner det, jeg kan ikke rigtigt finde andre indlæg om silvershampoo i mørkt hår.
  Jeg har brugt det et par gange nu, bare et par minutter i badet, og ser ikke den store forskel, men jeg vil prøve at have det i håret i en halv time som du siger. Knus!

  Reply
 • Gör samma sak med mitt mörkblonda hår, men använder bara silverschampoo fr

  Reply
 • *från Fudge, grymt bra silverschampoo!

  Reply
 • Jättebra tips! Men en fråga, när du säger torrt hår, menar du verkligen torrt eller ett handduks torkat hår?

  Reply
 • Jag har fått för mig att silverschampo sliter på håret, stämmer det?

  Reply
 • Håret blir väldigt torrt och uttorkat, men det är bara att ha i lite tyngre balsam/inpackning efter det så blir håret mjukt och fint igen! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar om du har något tips på foundation för oss med torr hy (min hy är väldigt torr nu över vintern). Sedan undrar jag även om du har testat något från RImmel London, kram!

  Reply
 • Hur blir det om man har rött hår och använder silverschampo? Blir det röda en kallare färg då? Jag har svårt att hitta en fin röd hårfärg som är lite röd lila rosa aktig.

  Reply
 • Använder det här schampot i mina gulblonda hårrötter, det är superbra! 🙂

  Reply
 • Går att köpa för 93 kr på feelunique.com också, asnajs sida:)

  Reply
 • Silverschampo slår bara ut gula och orangea toner beroende på hur blå/lila schampot är(se färgcirkeln, motsatta färger slår ut varandra. Grönt-rött. Gul-blå. Orange-lila osv). Silverbalsam innehåller alltid mer pigment, Kevin Murphys är jättebra! Schampot också!! Det är vad jag vet de enda silverprodukterna som faktiskt vårdar håret så du kan använda de hela tiden!! Pravana har också ett superbra silverbalsam. Handdukstorka och låt verka i ca 5-20min beroende på önskad effekt!

  Reply
 • Håller med om att det är det bästa silverschampot!! Använde det i flera år tills jag tillslut inte kunde hitta det hos någon frisör över huvudtaget i HELA Jönköping.. inte heller på nätet vid den tiden! Kör just nu på Matrix So Silver som jag inte tycker ger alls lika bra effekt som denna.. ska köpa den genast när matrix är slut! 🙂

  Reply
 • Du har ju tidigare bott i Linköping, har något bra tips på frisörer här?? Flyttade hit för plugg i höstas och har hittills passat på att klippa och slinga när jag hälsat på hemma men skulle gärna vilja hitta någon bra frisör här 🙂
  Vore jättesnällt om du (eller någon annan) har något tips på någon som är bra på att bleka slingor och klippa långt hår… Gillar mer rufsigt "surf"-hår stilen 🙂

  Reply
 • Mirelle på Skapa (ligger ovanför wasabi på storgatan (trorjag)) Hon är grym!

  Reply
 • Tack Emma!!
  Har gått förbi Skapa flera gånger och tyckt att det sett bra ut men har inte vågat boka en tid, men nu får jag allt testa!

  Reply
 • Hej Linda, kan inte du lägga ut före och efterbilder på hur det blir av att använda silvershampoo på mörkt hår?

  Reply