Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:29 | March 7, 2014

Tutorial – Vilka färger passar mig?

Det blev nåt skumt med länken här, hittar inte den fungerande länken jag brukar lägga in.. så klicka bara på bilden så kommer du till Youtube 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Tutorial – Vilka färger passar mig?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! SATE, så kul det var att träffa dig idag på mässan! Du verkar vara såååå ödmjuk och jordnära. Läs gärna inlägget om hur det var för mig att träffa dig! http://mollyjansson.blogg.se/2014/march/att-traffa-linda-hallberg.html

  Ha en fantastisk helg kära du!

  Reply
 • Hej! Jätteroligt att träffa dig också 🙂 Vilken fin blogg du har! Kram på dig

  Reply
 • Hej Linda! Tack för en otroligt inspirerande och lärorik blogg! Jag har en fråga. Såg ett av dina bangerbeauty klipp nyss om olika fonudations där du sa att om man har en varm hudton sla man ha en foundation som går åt det rosa hållet. Jag har en varm hudton (tror jag om jag tolkat dina "kriterier" för det rätt) men tycker ofta att jag ser lite skär ut i huden om jag har en rosa foundation. Det likasom framhäver min gris look ännu mer 🙂 kan jag inte ha en foundation med gult pigment för att neutralisera mitt rosa? Eller tänker jag fel?
  Kram

  Reply
 • Varma toner brukar väl ofta ha gula/beige toner? 🙂

  Reply
 • Superbra video, som alltid! 😀

  Reply
 • Jag vill kunna framhäva mina gröna ögon men hade aldrig lagt på lila ögonskugga… Kanske på en maskerad. :/

  Reply
 • Hej! Vad var det för produkter du la på innan skuggan, två st.? Kram!

  Reply
 • Lysande! Äntligen en länk som funkar för oss med iPhone! Fortsätt så!

  Reply