Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | March 11, 2014

New nails

Fick en akuttid hos Frida igår för att fixa mina naglar som gått sönder på vissa ställen.
Blev att fylla på förstärkningen och fick en enligt mig, jävligt snygg ljusgrå färg på naglarna. Inget konstigt denna gången 🙂

/Got my nails fixed  and a nice gray shade yesterday


8 kommentarer8 kommentarer om “New nails”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad fint med grått! Och fin ring, vart är den ifrån? 🙂

  Reply
 • Jag ville egentligen bara säga hej, du är skitsnygg! och att jag har följt din blogg i flera år men tyckte det inte fanns något bra tillfälle för det när jag eftersvettades efter gymmet och var tokröd i hela ansiktet och du stod och hade en konversation på Ica Supermarket nyss 😛 Men det hade jag tänkt att säga iaf 🙂 Så du vet!

  Reply
 • Jättefina naglar1

  Reply
 • Men Linda….RINGEN?!?! Från? 🙂

  Reply
 • Den är från topshop 🙂

  Reply
 • Jättesnygg färg! Och riktigt fint med fyrkantiga naglar 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Tack för typ världens bästa blogg först och främst, du har givit mig så mycket genom dina fantastiska inlägg!
  Nu har jag bara en liten fråga, jag har länge använt en pensel när jag applicerar min fondation men får ofta ränder i ansiktet och det blir aldrig riktigt bra. Har du nått bra tips, eller ska man köra på sånna där "pads" som är anpassade för fondation? 🙂
  Kramar!

  Reply
 • Sjukt snygg ring 🙂

  Reply