Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | March 12, 2014

Linda gillar – PIXI icy eye palette

Den här paletten gillar jag verkligen!
Känner ni till PIXI förresten? Det är ett svenskt märke som kom till sverige sist av allt.. typ
Jag bekantade mig med PIXI i London och gillar produkterna, men inte förpackningarna, tycker de ser lite barnsliga ut.
Men det är egentligen skit samma när produkten är bra! Denna paletten har fina basfärger med bra pigment (utan primer på bilderna)
Kostar 189kr HÄR

/Really like this palette from PIXI!
I got to know about PIXI when I was in London. I really like the products, but not the packaging.. I think it looks kind of childish actually. But.. when the product is good I don’t mind the packaging 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Linda gillar – PIXI icy eye palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt bra pigmentering!! 😀

  Reply
 • Åh nu gjorde du mig köpsugen hahah… 🙁

  Vill bara tacka för en suuuuperbra blogg! Älskar att du uppdaterar bättre än de flesta och med bra kvalité på inläggen dessutom! Love it! <3

  Reply
 • Oj jag visste inte att detta var ett svenskt märke? Detta märke är ganska populär i USA 🙂

  Reply
 • Linda jag måste säga tack för en fantastisk blogg! Har följt dig i flera år nu och du har aldrig gjort mig besviken! Har lärt mig så mycket av dig och när jag nyligen fick problem med min hy så bytte jag hudvård, det blev värre innan det tillslut började bli bättre och ja du vet ju hur det går. Men det va såå uppiggande att läsa dina inlägg och jag längtar till den dag då jag kan va lika självsäker utan smink som du verkar vara! Även om jag såklart kommer använda mig av dina sminktips ibland då också haha! Tack tack tack

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga som jag funderat över jättelänge. När du åker till ett jobb, hur löser du det med foundations? Finns ju hur många nyanser som helst och dessutom till olika hudtyper. Har du foundations till varje hudton/hudtyp och tar du i så fall med dig varenda en till ett jobb?

  Reply