Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | March 12, 2014

Todays look – Black Grape

Hej hopp!

hennakursen igår gick super, och det var så kul att börja måla PÅ hud! (ska visa er sen)

I denna makeup har jag använt/I’ve used
MAC Fix+
MAC Pressed pigment Black Grape
Anastasia Lavish palette
MUS Eyepencil black
Oriflame Wonder lash mascara

Läppar/lips
MAC Mineralize rich lipstick Luxe Naturale

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
Anastasia Contour kit


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look – Black Grape”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag läser journalistisk produktion i Stockholm, och håller just nu på med radio. I veckan ska jag producera ett eget inslag, och tänkte att det vore fett att köra tema nail art/feminism. Tänkte kort sagt gräva lite i huruvida nail art är ett feministiskt sätt att grooma på, en skönhetsritual som INTE bygger på att man ska göra sig vacker för män, utan snarare är konst för konstens egen skull! Låter det luddigt? Jag vet. Men när jag googlade runt hamnade jag på din blogg, och tänker att du är precis rätt person för att göra det mindre luddigt. Så min fråga är om du kan tänka dig att träffas i veckan, gärna så tidigt som möjligt, och snacka naglar och feminism? Skulle vara evigt tacksam!

  Malin

  Reply
 • Supersnygg sminkning. Ska köpa black grape från MAC när jag är i USA. Kan du inte lägga upp lite tips på bra borstar du använder ? 🙂

  Reply
 • Den där skuggan är galet snygg!

  Reply
 • Så himla snyggt!

  Reply
 • hej! blev så förvånad när jag såg att du hade råttfärgad utväxt. är du inte blond naturlig?:) tycker att du ska ha din naturliga, det måste ju vara jobbigt att färga så hela tiden… vart färgar du och hur mycket kostar det?:) kram

  Reply
 • Hej! haha, jag har sååå mycket både brun ögonskugga och torrschampoo i utväxten på dessa bilder för att dölja just min blonda utväxt 🙂
  Det är jobbigt, jo, men jag gillar bättre att vara mörk helt enkelt. Jag färgar nästan alltid utväxten hemma, köper färg på Ica för typ 60 spänn! lite då och då färgar jag hos YOU i stockholm.

  Reply
 • Hejsan! Tänkte gräva lite om den där ansiktsbehandlingen du har gjort! På bilderna ser din hy jättefin ut, hur har den börjat arta sig utan smink nu?
  Är väldigt sugen, men jag bor jäääääättelångt bort från Stockholm, och jag skulle vilja veta om det är värt det! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! 🙂 Är också Make Up artist och har en likadan spegel som du och undrar vad du har för lampor i din, jag får väldigt gult ljus och ser att du har mer vitt! 🙂 tacksam för svar söta du!

  kramar Emma

  Reply