Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | March 12, 2014

Vårens ABSOLUT mesta pepp-produkt!

När jag fick veta att Anastasia skulle utveckla sin brow pro palette och jag sedan fick se bilder blev jag i eld och lågor..
När jag sedan fick pressutskicket hem i brevlådan hamnade jag i himlen, och befinner mig där fortfarande! ÅH HERREGUUUUD

Paletten innehåller elva duos, vilket är två mer än föregångaren som har nio stycken, vilket är fantastiskt, de har tagit bort concealern, vilket jag tycker är bra då olika hudfärger kräver olika concealerfärger, brynvaxet är också borta, och de har lagt till en brynprimer istället vilket jag tror kommer användas mer utav alla!

Denna palett är en typisk make up artist-produkt, men gillar man att jobba allmänt med bryn så är den helt perfekt. Jag har inga som helst invändningar, mer än att jag inte vet när den kommer till Sverige (den har inte släppts i USA heller ännu)

MUA-vänner och alla andra, Visst är den fantastisk!?

/When I got the new brow pro palette from Anastasia I got breathtaken.. wow, this piece is amazing!
The palette contains eight duo-brow shadows instead of six, they switched out the concealer and the brow wax with a brow primer instead, I like that, ’cause every skin tone requires different concealer shades.

Isn’t it just amazing guys?


14 kommentarer14 kommentarer om “Vårens ABSOLUT mesta pepp-produkt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Betalar du någonsin för något själv?

  Reply
 • Självklart gör jag det, jag köper väldigt mycket själv faktiskt! Pressutskick får jag pga att jag jobbar med det jag gör.. Jag måste hålla mig uppdaterad för att uppdatera ER med de nyaste produkterna, precis som vilken tidning som helst.
  Produkterna jag använder på mig själv privat köper jag själv, och även mycket annat eftersom jag i mitt jobb vill använda det jag tycker är det absolut bästa. Hoppas du fick svar nog 🙂

  Reply
 • Jag tycker bara du ska skriva om produkter du tycker håller hög kvalitet, för nya produkter hittar en info om löjligt lätt då företag vill sälja och gör reklam hejvilt. Flera års erfarenhet av smink, sim du har, väger tyngre.

  Reply
 • Var på Åhléns Skanstull och fick mina bryn testfixade av en MUA för Anastasia. Hon var också helt i eld och lågor efter hon fått den där paletten precis veckan före. Hon hade varit i LA på kurs hos självaste Anastasia Guare (stavning?) och hon blev, gemensamt med dig, den inspirationen jag behövde för att slå till på en egen liten palett. Har sen dess fått mängder av komplimanger för mina ögonbryn eftersom jag alltid går med dem målade. Tack för all fin inspiration, Linda. Tack.

  Reply
 • Hur jag än räknar får jag det till elva duos! Hur får du det till åtta? 🙂

  Reply
 • Hoppsan ja! Så fel det kan bli i farten 🙂

  Reply
 • Åh det er såå fint, har så lyst på det enda jeg ikke er MUA, og ikke legger makeup på så mange andre enn meg selv. Desverre så tror jeg ikke det vil bli solgt her, da anastasia hvertfall på instagram skrev at hun kun ville selge det på nettsiden sin. Men vi får bar håpe det endres 😀

  Reply
 • Denna är ett måste i mitt kit, någon dag ska jag minsann köpa den. Helt underbar! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Har du något tips på vattenfast mascara för känsliga ögon? Jag blir tokig på mina ögon då de vid minsta lilla blåst, plus annars ibland också, hemskt gärna vill rinna. Den får gärna inte vara för blöt i konsistensen. Älskar din blogg! Tack på förhand! 🙂

  Reply
 • Har hört sååå mycket om den paletten, och lite lockande är den allt! 😀

  Reply
 • Underbar ser den ut, måste ha! 😀

  Reply
 • Hei Linda!

  Går det ann å bruke disse som øyeskygge også?
  Ha en strålende fin dag 🙂

  Reply
 • Var använder man brynprimer till?:)

  Reply
 • Precis vad jag behöver i mitt kit, perfekt med så många nyanser! 🙂

  Reply