Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | March 16, 2014

Linda gillar – Budgetpalett från Viva la diva

fantastisk palet från viva la diva med bra pigment, det enda jag har att klaga på egentligen är att skuggorna doftar lite “tant”


7 kommentarer7 kommentarer om “Linda gillar – Budgetpalett från Viva la diva”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser jättefin ut ju! Viva la diva har mycket bra grejer 🙂

  Reply
 • Vackra färger!

  Reply
 • Hej Linda!

  Har följt dig under flera år och inspireras så av din kunskap!

  Jag förstår att detta är en ganska dum fråga för vet att du jobbar mycket, men min stora dröm har länge varit att när jag ska gifta mig vill jag att du fixar hår och smink just för att du är så sjukt duktig och en stor förebild för mig!

  Nu är det så att jag ska gifta mig i oktober och jag känner att jag bara måste få fråga dig för gör jag inte det kommer jag ångra mig något enormt!

  Tack för en toppen blogg och för att du delar med dig!!

  Hälsningar Caroline

  Reply
 • Hej! Tänkte fråga om du har någon aning om vart man kan beställa en sladdlös plattång från, den jag har hittat som verkar bra är en från babyliss men jag hittar ingen sida där jag kan beställa till Sverige! Blir väldigt tacksam för svar’

  Reply
 • Hej Linda! Har ganska mörka ringar under ögonen och skulle verkligen behöva ett bra concealertips!!
  Har testat MUS concealer men den blir alldeles för torr på mig, behöver en rinnande concealer men de allra flesta rinnande är så pass tunna att de inte täcker alls! Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Men var får man tag på den då? :c

  Reply
 • Vart går den att köpa?

  Reply